Ζώδια

  • 07/07/2016

    Κριός

    Πολλές οι αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται σήμερα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αυτές τις μέρες απότομες διακοπές δεσμών και συνεργασιών, ή ψύχρανση συναισθηματική. Παράλληλα, οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα προκαλούν καθάρσεις ψυχολογικές και με το παρελθόν σας, αλλά και κάποια αδιέξοδα, επαγγελματικά ή άλλα. Προσοχή σε εμμονές και έκτακτα έξοδα.

  • 07/07/2016

    Ταύρος

    Γεμάτο το αστρολογικό σκηνικό σήμερα. Απ’ τη μία, οι Πλουτώνιες όψεις που κορυφώνονται τώρα προκαλούν αυτές τις μέρες αρκετές εμμονές αλλά και προβλήματα σε μετακινήσεις, επικοινωνία, ταξίδια. Απ’ την άλλη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές απομακρύνσεις ή και τελειώματα σε δεσμούς, κυρίως -αλλά όχι μόνο- με συγγενείς, συνεργάτες, γείτονες, συμμαθητές.

  • 07/07/2016

    Δίδυμοι

    Οι πολλές δύσκολες αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται σήμερα επηρεάζουν κυρίως τα οικονομικά σας και το αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, γι’ αυτό είναι μέρες με πιθανά αδιέξοδα και με μια “μαύρη τρύπα” οικονομική αλλά και συναισθηματική. Μάθετε να αποδέχεστε κάποια πράγματα. Προσοχή σε ζήλιες. Πιθανή απότομη διακοπή φιλικών δεσμών. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων.

  • Καρκίνος

    4

    07/07/2016

    Καρκίνος

    Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σας κορυφώνουν σήμερα πολλές δύσκολες όψεις, με Πλούτωνα και Ουρανό. Γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες βιώνετε διάφορα αδιέξοδα και εμμονές, και κυρίως, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Απαραίτητοι οι “θάνατοι” κάποιες φορές για να υπάρξει κατόπιν ανανέωση της ζωής. Έκτακτα έξοδα.

  • Λέων

    3

    07/07/2016

    Λέων

    Είναι μέρες τελειωμάτων, σε πολλά επίπεδα, με τις πολλές δύσκολες αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται τώρα να προκαλούν διάφορα ξεκαθαρίσματα. Κλείνουν κύκλοι, και ίσως παθαίνετε εμμονές. Προσέξτε να μην λειτουργείτε τυφλά και αυτοκαταστροφικά, ακόμα και στην υγεία και στη διατροφή σας. Αντιμετωπίστε τα ψυχολογικά σας θέματα, μην τα θάβετε. Απρόοπτα στα ταξίδια.

  • Παρθένος

    07/07/2016

    Παρθένος

    Σήμερα κορυφώνονται πολλές δύσκολες όψεις, οι οποίες αυτές τις μέρες προκαλούν σημαντικά και πολλά ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε ερωτικά, φιλίες ή με τα παιδιά. Πιθανόν να αποκαλύπτονται μυστικά. Δεν λείπουν τα απρόοπτα και οι ίντριγκες γύρω από οικονομικά θέματα. Προσέξτε εκβιασμούς, ίντριγκες και χειριστικές συμπεριφορές – μόνο χειρότερα θα κάνουν τα πράγματα.

  • 07/07/2016

    Ζυγός

    Άμεσα σάς ταλαιπωρούν οι πολλές δύσκολες όψεις που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες αυτές τις μέρες προκαλούν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή αλλά και στο νου σας. Άτομα εξουσίας πιθανόν να παίζουν ρόλο παρεμποδιστικό. Απότομη διακοπή δεσμών ή συνεργασιών, ή ξαφνικές απομακρύνσεις σε σχέσεις. Προσοχή σε εμμονές. Αποκάλυψη μυστικών. Ευνοείται η ψυχανάλυση.

  • 07/07/2016

    Σκορπιός

    Οι δύσκολες Πλουτώνιες όψεις και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνονται σήμερα μπορεί να προκαλούν μια ανακατωσούρα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, με ξεκαθαρίσματα και ξαφνική απομάκρυνση σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ξεκαθαρίσματα γίνονται και στο νου σας. Πιθανά εμπόδια σε ταξίδια, επικοινωνία, μετακινήσεις. Προσοχή στη καχυποψία και τις “μαύρες” σκέψεις.

  • 07/07/2016

    Τοξότης

    Λόγω των πολλών δύσκολων όψεων που κορυφώνονται σήμερα, είναι πιθανό να δημιουργούνται οικονομικά αλλά κι αισθηματικά αδιέξοδα αυτές τις μέρες. Δεν λείπουν οι εμμονές, οικονομικές και συναισθηματικές, ενώ επικρατεί και κυκλοθυμία στα ερωτικά, με ασταθείς συμπεριφορές ή με απομακρύνσεις. Προσέξτε ίντριγκες, ανταγωνισμούς, χειριστικές συμπεριφορές. Ευνοείται όμως η ψυχανάλυση.

  • Αιγόκερως

    1

    07/07/2016

    Αιγόκερως

    Ο Πλούτωνας απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολες όψεις με Ερμή και Ήλιο, οι οποίες αυτές τις μέρες μπορεί να σας “βυθίζουν” ψυχικά και νοητικά, καθώς προκαλούν προσωπικές καθάρσεις, αλλά και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε την εμμονικότητα, μάθετε να αποδέχεστε καταστάσεις. Απρόοπτα έξοδα και ξαφνικές απομακρύνσεις από ανθρώπους.

  • Υδροχόος

    1

    07/07/2016

    Υδροχόος

    Είναι μέρες τελειωμάτων και κλεισίματος κύκλων με τις δύσκολες Πλουτώνιες όψεις που κορυφώνονται σήμερα, μια διαδικασία απαραίτητη κατά περιόδους. Ξεκαθαρίσματα γίνονται στον εργασιακό χώρο, ενώ ίσως υπάρχουν και αδιέξοδα. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί απομακρύνσεις σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Φροντίστε καλύτερα την υγεία και τη διατροφή σας.

  • 07/07/2016

    Ιχθύες

    Ερωτικές και φιλικές σχέσεις περνούν από διάφορα ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με τις δύσκολες Πλουτώνιες όψεις που κορυφώνονται σήμερα, και δεν αποκλείεται να σας προκαλούν εμμονές οι καταστάσεις που βιώνετε. Απότομοι χωρισμοί, ξαφνικά έξοδα. Πιθανά εμπόδια σε σχέδιά σας. Αποδεχτείτε κάποια πράγματα και μην προσπαθείτε να αντλήσετε ενέργεια απ’ τους άλλους.