Ο 22χρονος Λαμιώτης χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Στις 17/10/2009 ο δεκαεξάχρονος τότε Θανάσης Παύλου δέκτηκε βίαιη επίθεση από συμμορία παιδιών στο κέντρο της Λαμίας. Τον κτύπησαν αλύπητα και τον έριξαν από ύψος 6 μέτρων στο κενό.

Ο Θανάσης μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας. Παρέμεινε για 2,5 μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συνολικά για 5 μήνες στο Νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε δυο φορές στο κεφάλι και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών του, ο Θανάσης άνοιξε τα μάτια του 24 μέρες μετά την παύση της μηχανικής του υποστήριξης.

Το Μάρτιο του 2010 ο Θανάσης μεταφέρθηκε με τη βοήθεια του κόσμου, του ΙΚΑ και της πολεμικής αεροπορίας στη Γερμανία σε Ιατρικό Κέντρο  Αποκατάστασης (Klinikzentrum Muhlengrum). Έπειτα από 18 μήνες παραμονής του και μετά από μια ακόμα χειρουργική επέμβαση, λογοθεραπείες, φυσιοθεραπείες και εργοθεραπείες, φάνηκαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Ο Θανάσης άρχισε να παρακολουθεί με τα μάτια, να κάνει εκφράσεις και να χαμογελάει.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια ο Θανάσης είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του στη Λαμία μην έχοντας τη δυνατότητα για νέα ερεθίσματα και εικόνες από τον έξω κόσμο που μπορούν να του προσφέρουν βελτίωση. Δε μπορεί να μιλήσει, δε μπορεί να περπατήσει και σηκώνεται στα πόδια του με τη βοήθεια των γονιών του.

Οι γονείς του προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βελτιώσει την κίνησή του περισσότερο με τη μέθοδο “Therasuit” που γίνεται στην Αθήνα, όμως η μετάβασή του είναι δύσκολη.

Επίσης, προσπαθούν να του δόσουν φωνή και την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους γύρω του μέσω ενός υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικού υπολογιστή που επίσης είναι ακριβός.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοήθησουμε τον 22 χρονο Θανάση να επικοινωνήσει ξανά με το περιβάλλον του και να βελτιώσει την ικανότητα κίνησής του.

Δόστε την ευκαιρία στον Θανάση, έναν αγωνιστή της ζωή να κερδίσει μια ακόμα μάχη.

Καταθέστε ό,τι ποσό επιθυμείτε και μπορείτε στο Αριθμό λογαριασμό του μπαμπά του στην   Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού 396/895451-82  Δικαιούχος Παύλου Ηλίας

Τηλέφωνο:6987302371

 

Σας ευχαριστούμε.