Ενδιαφέρον Τσολακίδη ή πολιτική εκμετάλλευση με το δράμα των παθόντων συνδημοτών τους;

 

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Ένα ερώτημα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων  προς τον δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη για τα αυτονόητα.

Untitled XASAPIS 5

Αυτό το ερώτημα δεν θα έπρεπε να είχε υποβληθεί στον δήμαρχο γιατί απλούστατα έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει, να δώσει όπως προβλέπετε σε αυτές τις περιπτώσεις το όποιο βοήθημα προς τους συνδημότες του που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και θα έπρεπε ήδη να είχε παράσχει φαγητό και στέγη σε όσους το είχαν ανάγκη.

Θα έπρεπε ήδη, ολόκληρο το Σώμα και να απαιτηθεί από την δημοτική αρχή να είναι παρούσα η αντιπολίτευση στην παροχή όποιας στήριξης χρειαζόταν στους αδύναμους εκείνη την ώρα του πανικού και της απώλειας των περιουσιακών του στοιχείων των συνδημοτών τους.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το έχει πράξη η δημοτική αρχή και μακάρι την Παρασκευή στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να βγει ο δήμαρχος και να πει ότι έγιναν αυτά και αυτά και κόστισαν τόσο.

Διαφορετικά ποιος ο ρόλος της διοίκησης ενός δήμου αν αφήνει μόνους κι έρημους στην αναποδιά τους τους πολίτες; Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πολιτικοί της Ξάνθης περιορίστηκαν απλά και μόνο στην αποστολή επιστολών προς το δυσκίνητο Αθηνοκεντρικό κράτος.

Η απάντηση που περιμένει στην ερώτηση του ο Β. Τσολακίδης. Τώρα βέβαια δεν γνωρίζουμε αν ο ερωτών Β. Τσολακίδης  επισκέφτηκε τους πληγέντες.

Τέλος δεν γνωρίζουμε αν το ερώτημα μπαίνει απλά και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων για να καταγραφεί τάχα μου ντε, το μεγαλύτερο ενδιαφέρων της αντιπολίτευσης από την συμπολίτευση.

 

Θέμα: θεομηνία

 

 

κ. Πρόεδρε,

στο  Συμβούλιο της Παρασκευής 24/6/2016 να εισάγετε  σαν έκτακτο και πρώτο θέμα την «ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μέγεθος των ζημιών που υπέστη ο Δήμος από την πρόσφατη θεομηνία».

Ακόμη να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος για τα μέτρα ανακούφισης που προτείνει.

 

 

 

 

 

21/06/2016

Για την παράταξη

ΚΟΙΝΗ  ΠΟΡΕΙΑ

 

 

 

Βασίλειος Α. Τσολακίδης