Έπεσε πείνα. Στην Ξάνθη κλέβουν για να φάνε. Σκηνές από την ζωή του Γιάννη Αγιάννη στην Ξάνθη 

Δυστυχώς εδώ και καιρό γράφουμε ότι οι κλέφτες δεν θα στοχεύουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις για να γίνουν εύκολα πλούσιοι αλλά, για να φάνε.

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο οδήγησε τους πολίτες η κυβέρνηση.  Κλέφτες να κλέβουν αυτούς που μπορεί να έχουν στο σπίτι τους ένα κομμάτι ψωμί.

Untitled XASAPIS 5

Από μόνης αυτή η σκέψη προκαλεί αηδία και μεγαλώνει το αίσθημα ανασφάλειας αφού οι πολίτες θα κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Όταν τα γράφαμε, κάποιοι προοδευτικοί μας αποκαλούσαν γραφικούς και φασίστες. Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας είναι αδιάψευστος μάρτυρας αυτών που λέγαμε και γράφαμε. Λέγαμε ότι θα έρθει μέρα που πολίτες θα κινδυνεύουν από κλέφτες που θα κλέβουν ένα κομμάτι ψωμί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τρεις νεαροί μπήκαν σε επιχείρηση και έκλεψαν από τα ψυγεία της φαγώσιμα.

Συνελήφθησαν την 20-6-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 19 και 17 ετών, διότι αφαίρεσαν από τον εξωτερικό χώρο επιχείρησης, στην Ξάνθη και από 2 ψυγεία της, τα οποία διέρρηξαν, διάφορα προϊόντα. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.