Που είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές;

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του επισημάνει ότι θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να καταγραφούν και αποζημιωθούν οι αγρότες στον Δήμο Αβδήρων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ

Η ερώτηση των Ξανθιωτών: Αλήθεια που είναι οι τρείς κυβερνητικοί βουλευτές; Πότε θα ενημερώσουν την κυβέρνηση; Αλήθεια ποια σοβαρά θέματα τους απασχολούν αν όχι η ανακούφιση των συμπολιτών τους που τους ψήφησαν και τους τοποθέτησαν στα έδρανα της βουλής έναντι αδρής αποζημίωσης;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α. ΚΟΝΤΟΥ.

Προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ,

Untitled XASAPIS 5

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, την Τρίτη 14/6/2016 ο Νομός Ξάνθης επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές . Από τις έντονες καιρικές συνθήκες (ανεμοστρόβιλος, χαλάζι, πλημμύρες), που ξέσπασαν ιδιαίτερα στον Δήμο Αβδήρων (Άβδηρα, Βιστωνίδα, Γεννησέα, Κουτσό) καταστράφηκε ολοσχερώς η φυτική παραγωγή, το φυτικό κεφάλαιο και αποθήκες, αρκετών παραγωγών.

Δεδομένου ότι οι παραγωγοί αυτοί βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, παρακαλώ όπως μεριμνήσετε ώστε άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την καταγραφή τους και εν συνεχεία την καταβολή των απαραίτητων αποζημιώσεων ώστε να αναπληρωθεί το εισόδημα των παραγωγών.

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

Αλέξανδρος Κοντός

Πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων