Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Παραλίγο  να μετατραπεί σε ρινγκ. (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το μεγάλο θέμα με την αγορά των cd Σαββιδάκη που αγοράστηκαν από την Κοινωνική Μέριμνα και τον τότε πρόεδρο Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, επανέφερε ο Δ. Μπένης επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Αυτό στάθηκε η αφορμή να ανάψουν τα αίματα για διαδικαστικούς λόγους.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες, υπήρξε εκνευρισμός σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης και  ώσπου κοντά στα μεσάνυχτα και  κάπου στο τέλος της συνεδρίασης παρά λίγο δημοτικοί σύμβουλοι να πιαστούν στα χέρια.

Πρωταγωνιστές όλου αυτού του σκηνικού οι επικεφαλής των παρατάξεων και φυσικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης που άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον χειρότερο τρόπο.

Untitled XASAPIS 5

Προφανώς ο κ. Χατζηευφραιμίδης πήγε να «εξυπηρετήσει» κάποια κατάσταση ενώ, όπως υποστηρίζουν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, αντί να γίνει αυτού του είδους η συμφωνία δηλαδή να τραγουδήσει δωρεάν ο καλλιτέχνης και σαν αντάλλαγμα να αγοράσει ο δήμος τα cd του ύψους 4500 ευρώ προκειμένου να δοθούν δωρεάν στους μαθητές, θα μπορούσε κάλλιστα να πληρωθεί, όπως άλλωστε έχουν πληρωθεί δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες στις εκδηλώσεις της Ξάνθης. Άρα δεν θα χρειαζόταν να γίνει όλος αυτός ο κύκλος για να πληρωθεί ο Σαββιδάκης. Η ουσία του θέματος είναι ότι πραγματοποιήθηκε μία συνεδρίαση που δεν προσέδωσε απολύτως τίποτε στην δημοκρατία και στον θεσμό. Απεναντίας οι Ξανθιώτες αντιλαμβάνονται ότι το πολιτικό προσωπικό του  τόπου, είναι κατώτερο των περιστάσεων. Αδιάψευστος μάρτυρας της όλης υπόθεσης τα Βίντεο που ακολουθούν.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ