Η Εθνική ομάδα επικράτησε 2-1 της Αυστραλίας στην Μελβούρνη και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στο Σίδνεϊ. Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε προηγήθηκε στο 8’ με γκολ του Μάνταλου, ενώ στο 21’ ο Μανιάτης πέτυχε ένα φανταστικό γκολ σουτάροντας πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Για τους Αυστραλούς σκόραρε στο 54’ ο Σένσμπουρι.

Η ομάδα του Σκίμπε παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς και αγωνίστηκε με 4-3-3 δίνοντας χώρο στην αντίπαλη ομάδα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Μόλις στο 8’ ο Μάνταλος βγήκε τετ α τετ με τον Φεντερίτσι και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στην 6η συμμετοχή του.

Στο 21’ ο Μανιάτης σημείωσε ένα φανταστικό γκολ από απόσταση 55 μέτρων, ενώ και αυτός με τη σειρά σκόραρε για πρώτη φορά με την Εθνική.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα «καγκουρό» πίεσαν και απείλησαν για πρώτη φορά στο 49’ όταν μετά από κόρνερ, ο Κέιχιλ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 53’ ο Τοροσίδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι, μείωσαν με τον Σένσμπουρι, που σκόραρε από κοντά.

Αυστραλία – Ελλάδα 1-2

Γκολ: 54′ Σένσμπουρι – 8′ Μάνταλος, 21′ Μανιάτης

Κίτρινες κάρτες: Λέκι, Γκέρσμπαχ – Παπασταθόπουλος

Κόκκινες κάρτες: –

Αυστραλία (Άγγελος Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68′ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77′ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83′ Μπερνς), Μόουι (72′ Γιάννου), Μακ Γκόουαν (68′ Ντεγιένεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς.

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70′ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79′ Παπάζογλου).

Λιανίδης 9