Οι δρόμοι που έχουν όνομα πότε θα σημανθούν;

Λιανίδης 9

Στο όγδοο θέμα που θα συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Τετάρτη βλέπουμε ότι το Σώμα θα αποφασίσει για την σήμανση των Ανωνύμων δρόμων και ποιο συγκεκριμένα τίθεται προς συζήτηση: ΘΕΜΑ 8ον: Λήψη απόφασης για την ονομασία Ανωνύμων οδών Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης). Την στιγμή που ο Δήμος ασχολείται με τους ανώνυμους δρόμους ο άμοιρος Ξανθιώτης και ο άμοιρος επισκέπτης στην πόλη με τα χίλια χρώματα, δεν βλέπει ούτε μία πινακίδα σήμανσης των δρόμων.

Είναι ένα θέμα που σχεδόν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναδείξει αλλά όπως δείχνει το πράγμα, το αυτί του δήμου Ξάνθης, δεν ιδρώνει όπως συγκεκριμένα στην οδό και την πάροδο της Κουντουριώτη.

Εκεί κανένας δεν ξέρει ποια είναι η οδός Κουντουριώτη και ποια είναι η πάροδος. Αυτό είναι ένα ελάχιστο δείγμα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα αφού για παράδειγμα στην 28ης Οκτωβρίου ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Ξάνθης, έχει μία πινακίδα κάπου στην μέση και μία κάπου στο τέλος και εννοείτε ότι λείπουν οι πινακίδες με τους κάθετους δρόμους.

Καλά είναι η δημοτική αρχή να «καταπιάνεται» με τους ανώνυμους δρόμους, αλλά με τους δρόμους που έχουν όνομα αλλά δεν φαίνεται, τι γίνεται;

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος αλλά και διευθυντικό στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών ενημέρωσαν την xanthitimes.gr ότι το ζήτημα της Κουντουριώτη θα λυθεί αλλά εμείς δεν είδαμε ούτε ακούσαμε τίποτε. Μήπως το έλυσαν και δεν το γνωρίζει η γειτονιά;