Σκηνές άπειρης…βρωμιάς στο Εθνικό Στάδιο της Ξάνθης

 

Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνετε. Μία ιστορία που είχε σαν κατάληξη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να μας…απειλήσει μέσω τρίτων γιατί με τα δημοσιεύματα μας του χαλάμε το…ίματς.

Πριν από λίγο καιρό, δεχτήκαμε την ίδια καταγγελία από αθλητές και γονείς μικρών αθλητών, που δραστηριοποιούνται στο ίδιο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης.

Untitled XASAPIS 5

Φυσικά δεν θα αναφέρουμε περισσότερα, θα παραθέσουμε το ίδιο κείμενο του αθλητή που γυμνάζετε στο χώρο, θα σας δείξουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο όπου όπως μας ενημέρωσε ο αθλητής, η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες.

Τονίζουμε ότι σε αυτές τις τουαλέτες πάνε μικροί αθλητές. Θα γλυτώσουν άραγε την ηπατίτιδα;

Να θυμίσουμε ότι πριν από τρείς μήνες οι τουαλέτες στο στάδιο ήταν κλειδωμένες γιατί τάχα ο εργολάβος επί πολλούς μήνες έκανε επισκευές στην τουαλέτα και την κρατούσε κλειδωμένη.

Το κοινοποιήσαμε μέσα από την Xanthitimes, επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και μέσα στο Σαββατοκύριακο οι τουαλέτες άνοιξαν. Βέβαια μετά δεχτήκαμε μέσω συγγενικού του προσώπου, έμμεσους εκβιασμούς για να πάψουμε να γράφουμε για τον εν λόγο αντιδήμαρχο.

Όμως, πώς να σταματήσεις να γράφεις όταν σε εκείνο τον χώρο αθλούνται παιδιά; Πώς να μην μιλήσεις όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία και μέλη της διοίκησης του δήμου αντί να προσέξουν τους δημότες ασχολούνται με αλλότρια;

Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ότι οι αθλητές αλλά και οι επισκέπτες θα πρέπει να κρατούν τον χώρο και οι ίδιοι καθαρό. Τι να σου κάνει όμως κάποιος όταν ξέρει ότι ο ίδιος ο δήμος απαξιώνει τα περιουσιακά στοιχεία των Ξανθιωτών;

Όμως, ο υπεύθυνος του αθλητικού κέντρου, θα πρέπει να είναι εκεί, να «τσιγγλίζει» τις υπηρεσίες του δήμου και στην ανάγκη,  να επιβάλλει στους αθλητές και επισκέπτες που βρωμίζουν,  πρόστιμο;

13321055_10209294845072497_1897326861_o

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ

 

«Καλησπέρα Αλέξανδρε… δυστυχώς θα επικοινωνούμε για τα κακώς κείμενα όπως φαίνεται… πάνε 3μιση μήνες μετά το άνοιγμα των τουαλετών στο εθνικό στάδιο. η βρωμιά και η δυσωδία είναι το κάτι άλλο, δεν έχουν καθαριστεί καμία φορά και η όλη κατάσταση είναι απογοητευτική…νομίζω ότι σε καταυλισμό προσφύγων θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση… αναρωτιέμαι … υπάρχουν τόσοι εποχιακοί που βλέπω να εργάζονται στο δήμο στις υπηρεσίες καθαριότητας….δε μπορεί να υπάρξει μέριμνα ώστε μια φορά στις δυο μέρες τουλάχιστον να καθαρίζονται;;; φυσικά και όλοι εμείς που αθλούμαστε εκεί θα πρέπει να γίνουμε πιο άνθρωποι, δε νοείτε να πετάμε τα μπουκαλάκια με νερό όπου βρούμε όταν δίπλα υπάρχει κάδος…με υπηρέτες μεγαλώσαμε μερικοί; καλό μεσημέρι σου εύχομαι…»

13340495_10209294844672487_272781519_o