Σύντομα και … παραπολιτικά

Λιανίδης 9

Με το συνεχιζόμενο δούλεμα που πέφτει από την πλευρά της κυβέρνησης στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ,  αυτοί αποφάσισαν από την Τετάρτη να κάνουν επίσχεση εργασίας που σημαίνει πλέον ότι όποιος έχει λεφτά βρίσκει την υγειά του. Όποιος δεν έχει ας ψάξει στα νεκροταφεία της Ξάνθης μέρος να ξεκουραστεί.

 

***

 

Σε αντίθεση με τον ΕΟΠΥΥ, το Δ’ Σ.Σ. με τους γιατρούς του, θα κάνει δωρεάν εξετάσεις στο Κ.Υ. Εχίνου.  Μετά σου λένε οι προοδευτικοί παθαίνουν αλλεργία όταν ακούνε για τον στρατό. Την ανικανότητα τους δεν την βλέπουν, το χακί τους πειράζει.

 

***

 

Επιχείρηση σκούπα λέει από τον Δήμο Ξάνθης στα καφέ της Ορφέως. Τους τα πείρε όλα, μου λένε πληροφορίες. Μάζεψε όλες τις καρέκλες που περπατούσαν  παράνομα στο δρόμο.

Μάλλον όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος ή κάπως έτσι.

 

***

 

Τώρα σωθήκαμε. Ο Παυλίδης έστειλε επιστολή στον Τσίπρα, γιατί σχεδόν όλοι όσοι κατοικούν στα ορεινά της Περιφέρειας, δεν έχουν τηλεόραση.

Η καλλίτερη του κ. Τσίπρα, αφού θέλει τον λαό ανενημέρωτο.

 

***

Εδώ μειώνει τα κανάλια και τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης για να μην πληροφορούνται τα «πολιτικά» του κατορθώματα, στους πομάκους θα έδινε σήμα;

Ούτε το αυτί του δεν θα ιδρώσει αγαπητέ μου Γιώργο. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά η πολιτική του διαγωγή μάλλον….πέραση δίπλα από την «κοσμιωτάτη» που έμπαινε παλιά στους ποιο καλούς τους μαθητές, μην ακούσει και την φράση ο Φίλης και την υιοθετήσει και άντε μετά να την πάρει πάς μη αριστερός.

 

***

Βέβαια το ερώτημα που μπαίνει είναι αν αυτό το συνονθύλευμα που διοικεί τον τόπο έχει καμιά σχέση με την αριστερά… Απορία ψάλτου βίξ.

 

***

 

Ξεκίνησε λέει η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για τα καρναβάλια που μας πέρασε. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα θα βγάλει το προεδρείο του Κέντρου Πολιτισμού όμως ένα είναι σίγουρο. Χειρότερο καρναβάλι από το φετινό δεν είδε η πόλη. Ας κάνουν τους προϋπολογισμούς τους για του χρόνου από σήμερα και να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμη για μεταχειρισμένα άρματα.

Θα μας έρθει οσονούπω η ανταπόκριση και θα βγάλουμε και μείς τα συμπεράσματα μας.