Έξοδος της πόλης για Καβάλα. Άλλη μία υπόσχεση που έμεινε στα λόγια;

Λιανίδης 9

Πριν από πέντε μήνες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης δήλωνε περιχαρής ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας πήγαν επιτόπου στον κόμβο για την έξοδο της πόλης και έκαναν αυτοψία και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην μελέτη και δημοπράτηση του έργου προκειμένου να αποφεύγονται τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί σε εκείνο το σημείο της εισόδου ή εξόδου της πόλης.

Ο λόγος που χρειάζεται η παρέμβαση είναι ότι η διασταύρωση είναι υπερυψωμένη και όπως είπαν οι μηχανικοί της Π.Ε. θα πρέπει να γίνει η παρέμβαση και να φτάσει στο ύψος του δρόμου και να γίνουν απλά διαγραμμίσεις που θα καθορίζουν την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Από τότε, σημειωτέων ότι οι κουβέντα για αυτό το δύσκολο κομμάτι του δρόμου  ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2014 ώσπου ο κ. Ζαγναφέρης, ανακοίνωσε ότι είναι όλα έτοιμα για να γίνει η σχετική παρέμβαση με δεδομένο ότι το κόστος είναι ανεκτό.

Εντύπωση προκαλεί τα γεγονός ότι ξεχάστηκε αυτή η παρέμβαση ή υπάρχουν κολλήματα που εμείς δεν γνωρίζουμε, στην λογική ότι   όλοι ξέρουν ότι ο κ. Ζαγναφέρης είναι ευθύς στο λόγο και στα έργα του.

Περιμένουμε κάποια ενημέρωση.