Δήμαρχε βάλε το κοπάδι στο μαντρί γιατί θα μείνεις με τον λύκο

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ότι το μαγαζί του δημάρχου πάει περίπατο το χουμε ξαναπεί, όμως το θέμα είναι ότι κανένας από την παράταξη του δεν λειτουργεί σαν πυροσβέστης.

Untitled XASAPIS 5

Το έλλειμμα της επικοινωνίας μου θυμίζει κάτι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ο καθένας λέει ότι θέλει και κάνει ότι θέλει. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουν οι άνθρωποι γιατί από αυτούς περιμένει η Ξάνθη να πάει μπροστά, αλλιώς να ζητήσουν διαζύγιο όσοι δεν ακούνε τον αρχηγό αλλά και ο αρχηγός να κάνει κάτι.

ΟΠΟΙΟΣ  δεν συμφωνεί να πάει στο σπίτι του. Πάντως πρέπει να το πούμε ο δήμαρχος είναι εκτεθειμένος. Ας το ψάξει.

Βέβαια ο απατημένος το μαθαίνει τελευταίος, όμως τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ότι τα πρωτοκλασάτα του παλικάρια σήκωσαν μπαϊράκι; Είναι βέβαια και η σειρήνα ο Μπένης εκεί.

Δεν ξέρουμε αν τους τάζει από τώρα τσιφλίκια αλλά όλο και κάτι θα λένε «πίτσι πίτσι» με Τσέπελη και σία.

ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ πολλές φορές μπαίνει και ο Ιπποκράτης. Λέτε να τους δούμε όλους μαζί πιασμένοι χέρι χέρι για να ρίξουν το κάστρο του Δημαρχόπουλου;

ΒΕΒΑΙΑ δεν τους έχει ανάγκη αφού ο ΠΑΡΑ-ΤΖΙΡΙΖΑ είναι στο πλευρό του.

ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ κοτζαμ ΦΕΞ βάλανε μέσον για να χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού.

ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ που αφήνει τα αρχαία των Αβδήρων και του μουσείου χωρίς προσωπικό και την κληρονομιά μας εκτεθειμένη στο κρύο και τα αγιάζι.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  έχει χρόνο ο Δήμαρχος να μαντρώσει το κοπάδι του. Γιατί αν συνεχίσει έτσι στο τέλος τον βλέπω να μένει παρέα με τον Δρεμσίζη στην έδρα.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ σήμερα στις 11:00 η ΠΕΔ θα συνεδριάσει στην Αίθουσα του ΔΣ της Ξάνθης παρέα με τον Κουρουπλή. Τι σας έλεγα; Κι ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στον δήμαρχο…

ΛΕΤΕ να δούμε τον Δημαρχόπουλο να κατεβαίνει με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης; Να το δω κι αυτό και τι στον κόσμο.

ΒΕΒΑΙΑ ποιος ακούει τον Ν. Ανταμπούφη αλλά… θα γκρινιάξει και θα σταματήσει.