Αναμενόμενη  η μεταγραφή Σαλτούρου.

 

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η μεταγραφή Σαλτούρου στην ΝΔ δεν είναι θέμα των τελευταίων ημερών αλλά είναι δουλειά μηνών και πολύ πριν γίνουν οι προεδρικές εκλογές της ΝΔ.

Εκτιμάται ότι η πρώτη επαφή του κυρίου Σαλτούρου  με τους ανθρώπους του Μητσοτάκη έγιναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υποψηφίου –τότε – προέδρου της ΝΔ.

Άλλωστε δεν είχε και εναλλακτική ο Δ. Σαλτούρος μιας και με το ΠΑΣΟΚ τα είχε σπάσει, με τον Γ. Παπανδρέου δεν τα έβρισκαν λόγω…χαμηλών ποσοστών, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το συζητάμε, εκεί  έχει το πάνω χέρι ο Ζειμπέκ, ο οποίος από την πολύ «δημοκρατικότητα» του δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλον να είναι πρώτος…Τι έμενε λοιπόν σε έναν νέο Ξανθιώτη πολιτικό; Να στραφεί προς την ΝΔ – εκτιμούμε ότι έπαιξε και η κ. Συμπιλίδου όσο νάνε τον ρόλο της.

Σαφώς και προκαλεί αντιδράσεις αυτή η μεταγραφή στα τοπικά στελέχη της ΝΔ και ίσως όχι άδικα όμως, όπως γράψαμε και νωρίτερα, αυτή είναι η πολιτική στην Χώρα μας.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Δ. Σαλτούρος θα είναι στην ΝΔ. Πότε θα ανακοινωθεί επίσημα; Θα δείξει.

Αν είναι ηθικό και τίμιο να παρακάμπτονται ιστορικά στελέχη του κόμματος στην Ξάνθη τα οποία αγωνίστηκαν για το κόμμα; Αυτό  είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Α.Π.