ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ

ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ
Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.
PAYLIKIANOSLABRAKAIΤις ευχές του έστειλε και το Επιμελητήριο Ξάνθης. Να του ευχηθούμε και εμείς να είναι γερά τα στελέχη του και να προσπαθούν για το καλλίτερο. Αν δεν μπήκαμε στο γκίνες δεν πειράζει θα έρθουν και καλλίτερες μέρες. Τώρα όσο για τα αστέρια ΣΥΡΙΖΑ -μέρες που είναι- όπου εκτός από ανιστόρητοι είναι και αγεωγράφητοι, δεν το λέμε εμείς ο πρόεδρος Στέλιος Μωραίτης το λέει για να μην παρεξηγηθούμε κιόλα στα καλά του καθουμένου.  Βέβαια,  αυτό,  είναι άλλο θέμα που σίγουρα θα πρέπει να βάλλει σε σκέψεις τους ψηφοφόρους της Ξάνθης.
Για φανταστείτε λόγω της ασχετοσύνης τους περί τα γεωγραφικά, την Δυτική Θράκη να την μπερδέψουν και να την πούνε κατά λάθος Ανατολική;
Χαρά που θα κάνουν οι Προξενικοί. Έτσι και αλλιώς αν χαθεί η Θράκη θα γίνει κατά λάθος από πολιτικάντιδες που κάλεσαν τους…Σύριους  επενδυτές να βάλουν τα κεφάλαια τους στην ανάπτυξη της Χώρας. Γενικά ότι νάνε.
Μιας και μιλάμε για τα πολιτικά αστέρια  της Ξάνθης, είδατε κανένα από δαύτους  στις Χριστιανικές εκδηλώσεις του Πάσχα;
Δεν πιστεύω να τους το απαγόρεψε ο μειονοτικός βουλευτής γιατί θα σκιστούν πολλά καλσόν.
Φαντάζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι γεννήθηκαν  από Χριστιανικές Οικογένειες. Βεβαίως όμως προκειμένου ο καθένας να απολαμβάνει τα προνόμια που έχουν, μέχρι και βουδιστές γίνονται.
Τι σου είναι όμως η εξουσία. Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμη απορία. Δεν εκπροσωπούν το Επίσημο Ελληνικό Κράτος; Επίσημη θρησκεία μέχρι σήμερα δεν είναι η Ορθοδοξία; Εκτός αν την άλλαξαν με κανένα μεταμεσονύκτιο νομοσχέδιο και δεν το πήραμε χαμπάρι. Άρα, αφού η επίσημη θρησκεία του κράτους είναι η Ορθοδοξία αυτοί σαν επίσημοι εκπρόσωποι του κράτους δεν έπρεπε να παραστούν στις εκδηλώσεις της Χριστιανοσύνης; Εν τάξη καταλαβαίνω ότι θα μείνω με την απορία αλλά πάλι τι…να πω.
Πάντως ο Τσίπρας, ο αρχηγός τους, κράτησε το έθιμο αφού τσούγκρισε το κόκκινο αυγό του με τις ναυτίνες και τους ναυταίους του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτοί γιατί δεν  ακολούθησαν το παράδειγμα του αρχηγού τους; Ένα κόκκινο αυγό θα τσούγκριζαν πόσο ζόρι θα τους έπεφτε;

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΕΧΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Τελικά στην κυριολεξία η υπόθεση έπεσε σε “λάκκο” μιας και τα διπλώματα των πολιτών είναι εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Τώρα βέβαια, ένα σοβαρό κράτος θα είχε φροντίσει να προμηθευτεί με πίσσα και να “μπαλώσει” τις λακκούβες πριν γίνουν λάκκοι και μας θάψουν όλους μέσα. Αυτό βέβαια είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα. Έλεγα λοιπόν πώς ένα σοβαρό κράτος δεν έπρεπε να αφήσει αυτά  τα προβλήματα να “σέρνονται” και να μπορεί ο κόσμος να πάρει τα διπλώματα του, να οδηγήσει τα Ι.Χ. ή τα επαγγελματικά του αυτοκίνητα, να κάνει την δουλειά του και φυσικά οι Σχολές να κάνουν και αυτές τις δουλειές τους, να πληρώσουν φόρους, παράβολα, βενζίνες, εξοπλισμό και γενικά να υπάρχει ένας κύκλος εργασιών γύρω από την διαδικασία των υποψηφίων οδηγών. Μας διαφεύγει βέβαια η λεπτομέρεια ότι εμείς δεν είμαστε σοβαρό κράτος. Το αντίθετο μάλιστα.
Τελικά από αυτήν την ιστορία όλοι χάνουν και πρώτο απ όλα τα κράτος από τα παράβολα, τους φόρους και όλα αυτά γιατί το κράτος δεν πληρώνει τις υπερωρίες στους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι να κάνουν τις εξετάσεις στους υποψηφίους και να τελειώνει εκεί η ιστορία.
Πάντως με τους ρυθμούς και τον τρόπο που διαχειρίζονται οι κυβερνώντες τα πράγματα θα έλεγε κανείς ότι ή δεν ξέρουν να κυβερνούν ή δεν θέλουν. Τα μηνιάτικα όμως από αυτούς που τους πληρώνουν ενώ δεν έχουν, τα θέλουν.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Μάιος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων