Πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η νέα επίθεση σε βάρος του εργαζόμενου λαού, που στερεί και τα πιο στοιχειώδη δικαιώματα στην ασφάλιση καταβαραθρώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της. Το πρόβλημα του Ασφαλιστικού δεν είναι λογιστικό, αλλά πολιτικό και ταξικό και πρέπει να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία που ευθύνονται για την κρίση, την καταλήστευση των ταμείων. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλίων, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών. Μέση λύση δεν υπάρχει: Ή τα κέρδη των μονοπωλίων ή οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Μοιράστηκε ανακοίνωση – κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην 48ωρη γενική απεργία όταν το νομοσχέδιο έρθει για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής και πραγματοποιήθηκε πορεία που κατέληξε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
Πρόσφατα άρθρα
- Ολοκληρώθηκε χθες και ο αιμοδοτικός Ιούλιος και πάμε για …άλλα
- Συνελήφθησαν -4- διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες
- Από την Ξάνθη στην Ουάσινγκτον: Το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2025!
- Iskan Selim – Ο Ανίκητος Θρύλος της Ταχύτητας κατέρριψε κάθε προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ
- Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
- Στα χέρια της αστυνομίας του Έβρου 2 απατεώνες – Εξαπάτησαν ηλικιωμένο
- 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΛΥΚΟY” ΑΜΘ -ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΙΑΣΜΟΣ 5/10/2025
- ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
- ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Και ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, και ΤΟΥΣ «ΣΤΗΝΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ Α.Τ.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ»
- ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ