Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Κάπου ακούσαμε ότι οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης, θα κάνουν λέει τα αδύνατα δυνατά, για να πέσει η ναυαρχίδα των δήμων σε «αριστερά» χέρια και απ ότι μάθαμε ο Ν. Καλιαμπάκας ετοιμάζεται με την υποστήριξη των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει στον δημαρχιακό θώκο της Ξάνθης.
Σαφώς και δεν γνωρίζουμε τι θα πει ο Ν. Ανταμπούφης όμως, από όσο ξέρουμε ο ίδιος έκανε και κάνει τα τελευταία χρόνια έντιμες προσπάθειες για να ανεβεί τα σκαλιά του δημαρχείου σαν δημαρχος. Τώρα πόσο έντιμο είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης να στηρίξουν άλλον υποψήφιο είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και χότζα φυσικά.
Θα πρέπει όμως οι βουλευτές του νομού μας και ο εκλεκτός τους να μην κουνάνε τα πόδια τους πριν ανεβούν στο άλογο. Ας αναλογιστούν πρώτα που θα είναι μετά από λίγο καιρό το κόμμα τους και σε ποια ποσοστά.
Δείγμα της φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πολλά από τα μειονοτικά στελέχη τα οποία πρωτοστάτησαν για να βγει ο Ζειμπέκ μπροστά είναι πολύ σκεφτικά.
Άλλωστε στην Ξάνθη το θέμα της εκλογής ενός κόμματος είτε το παραδέχονται κάποιοι είτε όχι, περνά και μέσα από το προξενείο κάτι που δυστυχώς οι ντόπιοι πολιτικοί το επέτρεψαν και το επιτρέπουν προκειμένου να απολαύσουν μια σταγόνα πολιτικής ευτυχίας.