Ονειρεύεστε μια περιπέτεια, 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα; Ναι, μπορείτε να έχετε μία, όσο το δυνατόν πιο κοντά σ’ αυτήν που περιγράφει ο Ιούλιος Βερν.Στις 11, 12 και 13 Απριλίου, το airbnb προσφέρει τη δυνατότητα σε τρεις επιλεγμένους – μαζί με τους συνοδούς τους – να περάσουν ένα βράδυ, σε βάθος 10 μέτρων, με ένα γυάλινο κυλινδρικό τοίχωμα να τους χωρίζει από 3 εκατομμύρια λίτρα νερού και 35 καρχαρίες.
Όλα αυτά στο Ενυδρείο του Παρισιού στο οποίο η συνεργασία του οίκου σχεδίασης ubi bene με το airbnb είχε ως αποτέλεσμα ένα κυλινδρικό υπνοδωμάτιο, με 360 μοιρών διαφανή τοιχώματα, στρογγυλό κρεβάτι για δύο, μπάνιο.

Το Ενυδρείο του Παρισιού, το παλαιότερο ενυδρείο του πλανήτη – εγκαινιάστηκε το 1867,βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Πύργο του Άιφελ. Οι υποψηφιότητες για τους τρεις κατάλληλους γίνονταν δεκτές έως την περασμένη Κυριακή τα μεσάνυχτα, με περιορισμούς την ηλικία (άνω των 18) και το βάρος (όχι πάνω από 190 κιλά το συνολικό βάρος έκαστου τυχερού και του συνοδού του). Οι επιστολές αίτησης στα γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά ή πορτογαλικά, μεταξύ 50 και 500 χαρακτήρες.

Αυτές στα κινεζικά, ιαπωνικά και κορεατικά, μεταξύ 50 και 300 χαρακτήρες. Τα αεροπορικά εισιτήρια (Οικονομική θέση) των επιλεχθέντων, από και προς, δωρεάν από όποιο μέρος του πλανήτη ξεκινούν. Δωρεάν και η διαμονή. Καθώς και το βραδινό και το πρωινό. Οι όροι συμμετοχής και ο τρόπος επιλογής, εδώ.