ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΞΙΑ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ατόμων με Μαθησιακές Δυσκολίες και Δυσλεξία Ν. Ξάνθης σε συνεργασία με το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, διοργανώνει το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο χώρο του σχολείου, διημερίδα με θέμα: «Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες των παιδιών. Στεκόμαστε δίπλα τους.» Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
Το Σάββατο 9 Απριλίου:
«Ρομποτική και Μαθησιακές Δυσκολίες», «Δυσλεξία: Μύθοι και πραγματικότητα», «Τί πραγματικά θέλουν να μάθουν οι γονείς από τους εκπαιδευτικούς και οι εκπαιδευτικοί από τους γονείς», «Προλαμβάνοντας τη γονεϊκή εξουθένωση», «Γλωσσική ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία».
Την Κυριακή 10 Απριλίου:
«Μ’ ένα κόλπο την ημέρα το σχολείο βγαίνει σφαίρα», «Δυσαριθμησία: Μια καινούρια μαθησιακή δυσκολία», «Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα», «Η γλώσσα των παιδιών στη σχολική ηλικία».
Ώρα προσέλευσης 10:00-10:45. Η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πάνω σε σχετικά θέματα. Στο τέλος της διημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948047773, 6936501041, 6936593993.
Facebook: Σύλλογοs Γονέων Παιδιών και Ατόμων με ΜΔ – Δυσλεξία Ν. Ξάνθηs