Η 28χρονη Σάτζα Αλ-Ντουλάιμι, σύζυγος του αρχηγού των τζιχαντιστών, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του άντρα της.

Η σύζυγος του «πιο επικίνδυνου ανθρώπου στον κόσμο», του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, εξομολογείται: «Ήταν για μένα ένα σοκ όταν έμαθα πως είχα παντρευτεί τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο».

Η νεαρή γυναίκα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Λίβανο όπου βρίσκεται και δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, για τον μυστηριώδη χαρακτήρα του πρώην συζύγου της, την «ρηχή» σχέση τους, την τρομοκρατία, ακόμα και για το πρόσφατο μακελειό στις Βρυξέλλες.

«Μου είπαν ότι είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο, ήταν για μένα σοκ να μάθω εφτά χρόνια μετά ότι είχα παντρευτεί τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο, έσπασα ένα παράθυρο από τα νεύρα μου.»

Η Ντουλάιμι παντρεύτηκε τον Μπαγκντάντι το 2008 στην Βαγδάτη, σε έναν γάμο από προξενιό, όταν απεβίωσε ο πρώτος της σύζυγος. Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα της ιρακινής πρωτεύουσας με τους τρεις γιους της 28χρονης από τον πρώτο της γάμο, την πρώτη σύζυγο του αρχηγού των τζιχαντιστών και τα παιδιά της, ενώ το ζευγάρι απέκτησε αμέσως ένα κοριτσάκι, την Χάγκαρ.

«Τα πρωινά εκείνος δίδασκε σε πανεπιστήμιο της Βαγδάτης Θεολογία και Σαρία (θρησκευτικός νόμος), τον έβλεπα μόνο τα βράδια στο δείπνο, δεν ήταν ομιλητικός και υπήρχαν περίοδοι που εξαφανιζόταν για μέρες».

πηγή: protothema.gr