Πριν την παρουσίαση του «X Factor», του μουσικού talent show που επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα
από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Σάκης Ρουβάς πρόκειται να παρουσιάσει ένα μεγάλο event στην Κύπρο όπου θα λάβει χώρα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα αναλάβει να είναι ο οικοδεσπότης στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στην Κύπρο που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες, στα βραβεία-θεσμό που μπαίνουν στη δεύτερη δεκαετία τους, τα «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015».

Για 11 χρονιά θα βραβευτούν όλες εκείνες οι γυναίκες που η καθεμιά στην κατηγορία της έβαλε το δικό της λιθαράκι.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία «Κοινωνική Προσφορά».

Φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στις 19.30 και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Καλλιτεχνικός διευθυντής της βραδιάς είναι φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός και ένα από τα πρόσωπα που θα απολαύσουμε είναι η Μελίνα Ασλανίδου που θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση με την ιδιαίτερη φωνή της.

Με αφορμή τα βραβεία ο Σάκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Madame Figaro κάνοντας την έκπληξη καθώς είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των γυναικείων περιοδικών. Αυτή τη φορά φιγουράρει στο νούμερο ένα γυναικείο περιοδικό της Κύπρου.
image