Ανθοδέσμη οι βουλευτές της Ξάνθης όπως στα γενέθλια

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Για μία ακόμη φορά οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, την ημέρα της Εθνικής γιορτής στις 25 Μαρτίου, δεν πήγαιναν σε τίποτε γενέθλια ή ονομαστική γιορτή με τις ανθοδέσμες στο χέρι (καλά που δεν πήραν και κανένα κουτί λουκούμια), αλλά πήγαιναν να αποτίσουν φόρο τιμής στους αθάνατους ήρωες του 1821που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα και για να μπορεί ο Ελληνικός λαός σήμερα να τους πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.000 ευρώ το μήνα συν τα έξοδα τους για να τους εκπροσωπεί στην Βουλή.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ξανθιώτικη κοινωνία, πλην αυτών που δηλώνουν «προοδευτικοί» το σχολίασε αρνητικά γιατί οι βουλευτές και εκπρόσωποι του αντί για δάφνινο στεφάνι όπως συνηθίζεται εδώ και αιώνες να κατατίθεται στους αθάνατους ήρωες, πήγαν με μία ανθοδέσμη στο χέρι για να αποδώσουν τις τιμές.
Αντιλαμβάνονται όλοι την ανάγκη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που στην Ξάνθη εκπροσωπούν μόλις το 3%, δεν συζητάμε για τους κατευθυνόμενους ψήφους, να δείξουν ότι διαφέρουν, έχουν άλλες ποιο μοντέρνες ιδέες και βλέπουν ποιο απλά και «χαλαρά» τα πράγματα.
στογιανιδηςIMG_20160325_115838
Θα συμφωνήσουν μαζί τους όλοι αρκεί αυτά τα ιδεολογήματα, και την χαλαρότητα τους την επένδυαν για να καλυτερέψουν την ζωή όχι μόνο των Ξανθιωτών αλλά όλων των Ελλήνων αντί να ψηφίζουν μνημόνια και νόμους που λεηλατούν την ζωή τους. Τότε ναι να τους πουν όλοι μάγκες και λεβέντες. Αλλά δεν είναι δυνατόν από την μία να παριστάνεις τον προοδευτικό και από την άλλη να καταβαραθρώνεις με τους νόμους που ψηφίζεις την Ξανθιώτικη λεβεντιά και ελπίδα.
taekwodo sidiripoulos