«Μη μιλάτε πολύ γιατί βλέπω τους μετανάστες στην Ξάνθη»

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Την ποιο σωστή κουβέντα μας είπε αυτοδιοικητικός της Καβάλας κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών στην Φωνή της Αμερικής στο Αγίασμα.
Είπε λοιπόν ο αυτοδιοικητικός και συνειδητοποιώ ότι έχει απόλυτο. «Μην πολύανεβάζεται εσείς οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης το θέμα της εγκατάστασης των μεταναστών στην δική μας πλευρά γιατί αυτοί εκεί κάτω στην Κυβέρνηση που κάνουν ασκήσεις επί χάρτου δεν το έχουν σε τίποτα να παραβούν την υπόσχεση τους και να γεμίσουν την Θράκη με μετανάστες ξεκινώντας από την Φωνή της Αμερικής του Δασοχωρίου».
«Μα θα υπάρξει πρόβλημα στο δημογραφικό έχει μέσα εργολάβο, ο άνθρωπος πλήρωσε ένα σκασμό χρήματα για να μπει και να δουλέψει» του λέω εγώ.
Ο αυτοδιοικητικός έσκασε στα γέλια λέγοντας: «Μα καλά η συγκεκριμένη Κυβέρνηση πτώχευσε επιχειρήσεις και επιχειρήσεις σε έναν εργολάβο θα σταμάταγε; Και όσο για το δημογραφικό αυτό είναι πρόβλημά σας και όχι της Κυβέρνησης»
Φίλοι μου, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του και αλίμονο αν εγκατασταθούν μετανάστες στην Θράκη όπου λόγω των θρησκευτικών καταβολών τους βλέπω μέσα σε μία πενταετία δημάρχους, Περιφερειάρχη και βουλευτές μουσουλμάνους. Σιγά να μην άφηνε η Άγκυρα την ευκαιρία να πάει χαμένη και πολύ καλά θα κάνει. Τέτοιους που ψηφίζουμε τέτοια μας χρειάζονται.
Τουλάχιστον με τους προηγούμενους που κατάκλεψαν το σύμπαν δεν είχαμε προβλήματα ταυτότητας. Με αυτούς που μας κυβερνούν οσονούπω χάνουμε και την ταυτότητα μας και άντε μετά να την βρεις.
Μην βιαστείτε οι «προοδευτικοί» να με πείτε ρατσιστή, περιμένετε πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι μακρινό αυτό το σενάριο. Αν είμαστε εδώ και όχι μετανάστες κάπου αλλού, θα τα συζητάμε.