«Στήριξη στην κυβέρνηση, όχι στον Μουζάλα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της παράταξης στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση επίσης και στο γεγονός ότι την Τρίτη το βράδυ θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς​
Αφού επανέλαβε ότι επιμένει στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, επεσήμανε ότι «είμαστε προ των πυλών της εξόδου από το μνημόνιο». Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, το «ατόπημα» του Γιάννη Μουζάλα έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς εθνομηδενιστές -όπως η Ρεπούση και ο Παπανδρέου- να βγουν «από το χρονοντούλαπο της ιστορίας». Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν έπειτα από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία για το προσφυγικό.
Ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση επίσης και στο γεγονός ότι την Τρίτη το βράδυ θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση
image