Σαφέστατα και η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην Ειδομένη δεν τιμά την Χώρα μας.
Σαφώς και το δράμα αυτών των δύστυχων ανθρώπων είναι μεγάλο και η επιθυμία τους όπως λένε οι ίδιοι είναι να πάνε στην Γερμανία που θεωρούν γη της επαγγελίας.
Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι μαζεμένη-συνωστίζονται – όπως είναι η προσφιλής έκφραση της προοδευτικής κας. Δραγώνα, στην Ειδομένη, γνωρίζοντας ότι τα σύνορα με τα Σκόπια είναι κλειστά. Αυτοί όμως επιμένουν να κοιμούνται μέσα στην λάσπη εκθέτοντας την Χώρα μας στην διεθνή κοινότητα για έλλειμμα ανθρωπισμού, και αντί η κυβέρνηση να βρει έναν τρόπο, δεν γνωρίζουμε ποιόν. Δικιά της ευθύνη είναι, να τους μεταφέρει σε οργανωμένα σημεία στην επικράτεια της Χώρας όπου παρέχονται οι υποτυπώδεις ανθρώπινες υποδομές και όταν κάνει κέφι στην Αυστρία και τα Σκόπια και ανοίξουν τα σύνορα, συντεταγμένα να προωθηθούν και να πάνε στην ευχή του Θεού ή του Αλλάχ.
Δηλαδή για να καταλάβει ο μέσος Έλληνας. Αυτοί οι άνθρωποι, δυστυχισμένοι, πρόσφυγες όπως και να τους πει κανένας, μπήκαν μέσα στην Χώρα μας κυνηγημένοι μεν, απρόσκλητοι δε, άρα μπήκαν χωρίς να το θέλει η Χώρα μας. Εγκαθίστανται όπου θέλουν, όπως θέλουν, εκθέτοντας την Χώρα μας στην διεθνή κοινότητα και η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα χωρίς να αντιδρά και επιτρέπει σε αυτούς τους δυστυχισμένους παρά την θέληση τους, ίσως, να συνεχίζουν να εκθέτουν την Χώρα η οποία τους σώζει από βέβαιο πνιγμό, τους προστατεύει, τους ταΐζει, τους ντύνει, αλλά αυτοί συνεχίσουν να την εκθέτουν.
Μήπως είναι λίγο παράλογο; Μήπως επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην κυβέρνηση να κοιτάξουν πρωτίστως το συμφέρων της Χώρας όπως ακριβώς κάνουν όλες οι σώφρονες χώρες παίρνοντας έστω και μη αρεστά για τους πρόσφυγες μέτρα και μετά οτιδήποτε άλλο;
Επιτέλους κυβερνούν την Χώρα; Ή απλά περνούν τον καιρό τους επιτρέποντας σε καταστάσεις που αδυνατούν να ελέγξουν να εκθέτουν τον τόπο;
Αν δεν είναι ικανοί να πάνε στα σπίτια τους.
Κανένας δεν τους εξουσιοδότησε να εκθέτουν τον Ελληνικό λαό.