Συνελήφθησαν 3 ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή από κατάστημα με τη μέθοδο της απασχόλησης

Συνελήφθησαν χθες (12-3-2016) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 57, 51 και 38 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι, όπως πρόκυψε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στην Κορνοφωλιά Έβρου, εισήλθαν σε κατάστημα (μίνι μάρκετ), όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ.

Στο όχημα και την κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και το παραπάνω χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν πλήθος διαφόρων προϊόντων (τρόφιμα, ποτά, είδη οικιακής χρήσεως, κ.α.), το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Κατασχέθηκαν επιπλέον το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 454 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή των δράστιδων.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ημεδαπές έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργούν από κοινού το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.