Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μουσική παιδεία και δύσκολα θα έκανα κριτική σε κάποιον που παράγει, «μιξάρη» και παρουσιάζει την μουσική του δημόσια, όπως αυτό που κάνει ο Vitapi στο Άνω Κάτω μπαρ.
Οπότε θα γράψω δύο κουβέντες στην λογική του τι ακριβώς αρέσει σε μένα και φυσικά παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των θαμώνων.
Αν αναλογισθεί κανείς ότι όλη την βδομάδα που μας πέρασε, όλοι μας λίγο πολύ επισκεφτήκαμε κάποιους χώρους όπου ακουγόταν μουσική, οι δε νέοι, το Παρασκευοσαββατοκύριακο δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς δυνατών και «μιξαρισμένων» μουσικών κομματιών.
Με αυτήν την λογική, οι καρναβαλιστές της πόλης μας είχαν μία νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο, την Κυριακάτικη ήταν η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση πράγμα που σημαίνει ότι φυσιολογικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δεν θα είχαν το κουράγιο να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε μουσική από όπου και αν προέρχονταν.
Αυτό όμως που είδαμε την Κυριακή το βράδυ, σχεδόν από όλους τους παρόντες στο «Άνω Κάτω» μπαρ να χορεύουν ασταμάτητα στους ρυθμούς και τις επιλογές του DJ VitapiPavlikianos, σημαίνει τουλάχιστον, έτσι όπως εμείς το καταγράψαμε, ότι οι επιλογές του άρεσαν και ο κόσμος ακολούθησε τους ρυθμούς και τις μουσικές του επιλογές. Να συγχαρούμε λοιπόν τον DJ VitapiPavlikiano Γιατί με την μουσική του ξεσηκώνει τους νέους και τους λίγο μεγαλύτερους. Βασίλη μπράβο.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ