Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει
Ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μετά από το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, φαίνεται πως είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλημερούδια» εδώ και εννέα μήνες, ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του Άλεξ Φρανζολίνι.

«Το να παντρευτώ είναι κάτι που τα τελευταία 2 χρόνια στροβιλίζει πολύ στο μυαλό μου. Από το χωρισμό μου και μετά έχω μπει τα τελευταία χρόνια σε μια φάση που το σκέφτομαι, ενώ στην αρχή δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Δεν θα έλεγα “όχι” στο γάμο, αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Λοιπόν».

Όσο για το εάν την έχει δυσκολέψει η προβολή που έχει πάρει μέσα από την εκπομπή, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει: «Η δημοσιότητα θα με δυσκόλευε αν τα πράγματα ξέφευγαν στο κομμάτι όσον αφορά την προσωπική ζωή μου. Από το διαζύγιο μου και μετά, όλα αυτά τα χρόνια, το έχω φτιάξει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, γιατί πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω γραμμή, επειδή τώρα κάνω μια πρωινή εκπομπή και θα τα βγάλω όλα στη φόρα. Η συντροφικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μου αρέσει να έχω το χώρο και το χρόνο μου μέσα στην ημέρα, ας είναι και μισή ώρα».