Μία έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου τον οποίον και ενημέρωσαν οι υπάλληλοι ότι το αυτοκίνητο του Βοήθεια στο σπίτι που βρισκόταν παρκαρισμένο στο στον παιδικό σταθμό, έκανε φτερά. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία της Ξάνθης, το εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη γνωστό κλεφτρόνι όπου άφησε έξω από το κτίριο του παιδικού σταθμού άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο, μπήκε μέσα στα γραφεία, τα έκανε άνω κάτω ψάχνοντας προφανώς χρήματα ή πράγματα αξίας για να κλέψει. Σε αυτήν του την προσπάθεια βρήκε όπως δείχνουν τα πράγματα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πείρε και εξαφανίσθηκε.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Ευάγγελο Γκίκα Αστυνομικό Διευθυντή της Ξάνθης ο οποίος κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις και τους πληροφοριοδότες και σε ελάχιστο χρόνο το αυτοκίνητο εντοπίστηκε με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα κυνηγητό το οποίο μετά την Βιομηχανική ζώνη κατέληξε στο δρόμο για την παλιά Σεπεκ όπου και συνελήφθηκε το γνωστό στην Αστυνομία κλεφτρόνι. Το αυτοκίνητο έπαθε λάστιχο και βρίσκεται στο συνεργείο.
Στην συνομιλία μας με τον δήμαρχο τονίστηκε η άμεση αναγκαιότητα εξεύρεσης του οχήματος γιατί εξυπηρετεί το «Βοήθεια στο Σπίτι». Τέλος καλό όλα καλά και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με επιστολή του ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Γκίκα.
Ευχαριστήριο Δημάρχου Τοπείρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γκίκα Ευάγγελο για την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να βρεθεί μέσα σε μία ώρα το όχημα της υπηρεσίας « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » του Δήμου Τοπείρου και να συλληφθούν οι δράστες της κλοπής.
Το όχημα της υπηρεσίας « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » είναι απαραίτητο, καθώς μετακινείται η νοσοκόμα του Δήμου σε όλες τις Κοινότητες και εξυπηρετεί ηλικιωμένους αλλά και Δημότες που έχουν Ιατρική ανάγκη.