Στην πολύχρονη καριέρα της, η Μέριλ Στριπ έχει κάνει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, από το ρόλο της στην ταινία «Μάμα Μία» μέχρι τον κλώνο της Άννα Γουίντουρ στην ταινία «Ο διάβολος φορούσε Πράντα».

Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό στο Instagram που διαφέρει κατά πολύ από αυτούς μέχρι τώρα γνωρίζουμε και είναι έτοιμος να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε το φαγητό, προς το καλύτερο, πιστεύει η ίδια.

Χάρη στη μαγεία του φώτοσοπ μπορούμε να δούμε στο @tasteofmeryl την Μέριλ Στριπ να αποτελεί το βασικό συστατικό από μία σειρά πιάτων. Αν θεωρείται ότι το Instagram είχε φτάσει στο αποκορύφωμά του τότε δεν έχετε δει την υπέρλαμπρη Μέριλ της δεκαετίας του ’70 να κάθεται πάνω σε μία φέτα του τοστ αλειμμένη με σάλτσα αβοκάντο.Να αναδύεται μέσα από ένα ροζ ντόνατ, σαν άλλη Μέρι Φίσερ από την ταινία «Διαβολογυναίκα» ή να είναι ξαπλωμένη πάνω σε ένα χοτ ντογκ σαν ροκ σταρ από την ταινία «Η Ρίκι και η ροκ» και φυσικά η έναρξη των αναρτήσεων έγινε με μία πίτσα Μάμα Μία.

Αυτός ο σουρεαλιστικός λογαριασμός που «Νταλί- κοφέρνει» είναι δημιούργημα της «Instagram -ο -ιδιοφυΐας», Στέφανι Ρέι και κατάφερε στους δύο μήνες που έχει δημιουργηθεί να προσελκύσει πάνω από 34 χιλιάδες ακολούθους. Κεντρικό μήνυμα του λογαριασμού; «Γευτείτε την Στριπ, γιατί τι περισσότερο θέλετε;».

Το πλήρες τηλεγράφημα στη νέα συνδρομητική υπηρεσία του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Life Style/Ευ ζην»