Σύμφωνα με το παρασκήνιο, ο Τάσος Θεοδωρίδης προαλείφετε για να αναλάβει την κενή θέση που άφησε πίσω του ο αξιολογότατος Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Τάσος Θεοδωρίδης ενδιαφέρεται σφοδρά για την θέση του προέδρου. Ο Δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα τον προτείνει για να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο μιας και η θέση του προέδρου προβλέπετε να ασκείται από σύμβουλο της συμπολίτευσης.
Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε ότι βάζει λυτούς και δεμένους για να πιέσουν τον Δήμαρχο της Ξάνθης να τον προτείνει. Κοντός ψαλμός αληλούια. Μόλις επιστρέψει ο Δήμαρχος από την Αθήνα, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα το τακτοποιήσει.
Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες μας ότι θα μπορούσε η νυν αντιπρόεδρος κ. Γιαννώτα να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου.
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι ήδη της έγινε η πρόταση αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν την αποδέχτηκε.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοδωρίδης υπήρξε και στο παρελθών πρόεδρος και γνωρίζει το αντικείμενο. Το αν καταφέρει να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης είναι άλλο θέμα. Πάντως πολλοί λένε ότι είναι ο επόμενος πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης. Αλήθεια ή ψέματα θα φανεί.