Συνέντευξη με την κα Σωτηρία Αράπογλου, Αισθητικό & Owner του Vita Plus Ξάνθης

-Αξιότιμη κα Αράπογλου, ποιό είναι σε γενικές γραμμές το όραμα των υπευθύνων του Vita Plus και ποιοι είναι οι βασικού άξονες της φιλοσοφίας σας που διέπει τη λειτουργία τους;

Το μεγαλύτερο όραμα του Vita Plus και η κινητήριος δύναμή του είναι η παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών ομορφιάς, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, με ευθύνη απέναντι στον σύγχρονο άνθρωπο και τις αισθητικές του ανάγκες, αξιοποιώντας τις νέες επιστημονικές εξελίξεις και ότι πιο καινοτόμο στο χώρο της τεχνολογίας. Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων, που με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, εξατομικευμένα εκπονούμε το σχήμα θεραπειών και αποκατάστασης κάθε μέλους μας, βασισμένοι σε επιστημονική διάγνωση και προσέγγιση που βοηθά στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

-Σε ποιούς τομείς/ κλάδους αναφέρονται οι υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει το Vita Plus;

Σήμερα στο Vita Plus λειτοουργούν με επιτυχία τα τμήματα Αδυνατίσματος/ Λιπογλυπτικής Σώματος, Αισθητικής Προσώπου/ Αντιγήρανσης, Αποτρίχωσης, Διατροφής/ Διαιτολογικής Υποστήριξης & Εναλλακτικών Θεραπειών/ Spa.

Το Vita Plus Ξάνθης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος διαθέτοντας σήμερα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας Ραδιοσυχνοτήτων-Vacuum-Led, Ενδοδερμίας/ Lumicell Wave 6, Ηλεκτροθεραπείας, Λιπομέτρησης, Lift Up, Flash Lifting, Μή Ενέσιμης Μεσοθεραπείας, Φωτόλυσης, Ηλεκτρόλυσης και άλλες εξειδικευμένες θεραπείες.
logo_xanthi
Η κλινική εμπειρία 25 ετών σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν την επιτυχή αντιμετώπιση πολλαπλών και διαφορετικών αισθητικών αναγκών προσώπου και σώματος, δίνοντας λύσεις με μεμονωμένες ή συνδυαστικές θεραπείες.

-Ποιά είναι κατά την άποψή σας τα σημεία υπεροχής του Vita Plus;

To Vita Plus Ξάνθης, στα 25 χρόνια λειτουργίας του στο χώρο της ομορφιάς, αποτελεί σύμβολο πρωτοπορίας και καινοτομίας, έχοντας πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη κτιριακή και τεχνολογική επένδυση στην πόλη μας. Είναι το μοναδικό Ινστιτούτο που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο ωράριο λειτοτουργίας που επιτρέπει στα μέλη μας να επιλέξουν την ώρα που τους ταιριάζει για την υλοποίηση της θεραπείας τους, ανάλογα με την καθημερινότητά τους.

Παρέχουμε φιλική εξυπηρέτηση, επιστημονικές και ολοκληρωμένες λύσεις με ευέλικτα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ακριβείς ανάγκες κάθε μέλους, από εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, μέσα σε άρτια οργανωμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Βασικός σκοπός του Vita Plus Ξάνθης είναι να προσφέρει στα μέλη του σιγουριά, ασφάλεια και ποιότητα, παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Το Vita Plus Ξάνθης είναι συνώνυμο του κύρους, της φιλικής αντιμετώπισης, της αξιοπιστίας, της εξειδίκευσης, της εμπειρίας και του επαγγελματισμού.

Είνα χαρά μας που το Vita Plus Ξάνθης αποτελεί την κορυφαία επιλογή χιλιάδων μελών στην πόλη μας για αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς, απόλυτα στοχευμένες, εξατομικευμένες και προσανατολισμένες στις ανάγκες των μελών μας.

VITA PLUS Ξάνθης:
Σμύρνης 9 & Μ. Καραολή και, 2ος όροφος, Τ.Κ. 67100
Τηλ.: 25410-72666 & 25410-65212
http://vitaplusxanthi.gr , e-mail: vitaplusxanthi@yahoo.gr