Ξάνθη ποιο σκοτεινή από ποτέ.

Μην φανταστείτε ότι οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τίποτα από κάποια χωριά ξεχασμένα στα βουνά και στα λαγκάδια.
Είναι φωτογραφίες από την Ξάνθη, μόλις μερικά βήματα από το κέντρο το οποίο βεβαίως όπως ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχτηκε είναι σκοτεινό. Εκεί τουλάχιστον, μπήκαν κάποιοι προβολείς περισσότερο για να φωτίζεται το δημαρχείο παρά για τον κόσμο αλλά, εν πάση περιπτώσει έγινε κάτι μπήκε λίγο παραπάνω φώς.
Στην περιοχή όμως του Αμοιρίδιου κλειστού γυμναστηρίου όπου κινούνται δεκάδες παιδιά κάθε βράδυ τι γίνεται;
IMG_20160223_190422
Ερωτάται η δημοτική αρχή, η οποία βεβαίως και θα γελάσει ειρωνικά όταν διαβάσει το σχόλιο, χαρακτηρίζοντας προφανώς αστείο το θέμα που προβάλλετε μέσα από την xanthitimes.gr.
Εμείς όμως καταγράφοντας τις αγωνίες των Ξανθιωτών θα το προβάλουμε μέχρι να καταλάβει η δημοτική αρχή ότι Ξάνθη δεν είναι μόνο η πλατεία Δημοκρατίας όπως αρέσκονται οι κομουνιστές να την αποκαλούν.
Κεντρική πλατεία την λένε οι Ξανθιώτες, τέλος πάντων, θα πρέπει να καταλάβει η Δημοτική Αρχή πώς Ξάνθη δεν είναι μόνο η Κεντρική Πλατεία.
IMG_20160223_190429
Τελικά κύριε Δήμαρχε προτίθεσθε να κάνετε κάτι και να φωτισθεί η περιοχή; Μην ξεχνάτε πώς σε λίγο καιρό ολόκληρη η Θράκη θα μετατραπεί σε hot spot και όλοι ξέρουν πώς ανάμεσα στους δυστυχισμένους πρόσφυγες υπάρχουν και εγκληματικά στοιχεία… Λέω τώρα εγώ…Μήπως από τώρα να σχεδιάσετε κύριοι της Δημοτικής αρχής τον φωτισμό της περιοχής πριν αρχίσουν οι καταγγελίες για επιθέσεις και απόπειρες βιασμού, κλοπές σε σκοτεινούς δρόμους και ληστείες;
Α.Π.