Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου ‘Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης’ με περηφάνια σας ενημερώνει ότι ‘σφραγίστηκαν’ με τον καλύτερο τρόπο οι επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου μας με αυτή της απονομής του Πρωταθλητή Βορείου Ελλάδος 2015 στην κατηγορία Master +40, στον αθλητή μας κ. Παπαδόπουλο Σταύρο. Ποιο αναλυτικά , το Σάββατο13/2/2016 στη αίθουσα Αμφιθεάτρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Θεσσαλονίκης, Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με βραβεύσεις των πρωταθλητών-τριων για τις Διεθνείς, Πανελλήνιες και τοπικές διακρίσεις τους στα αγωνίσματα δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας του έτους 2015.
Παραβρέθηκαν και αντιπροσώπευσαν τον Σύλλογό μας ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος κος Σαρίκος Παναγιώτης καθώς επίσης και ο πολυνίκης αθλητής του Συλλόγου μας κος Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης και Ολυμπιονίκης κ. Κλεάνθης Μπάργκας, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, συνεχάρη τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς για τις διακρίσεις τους και ευχαρίστησε τα σωματεία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς, τους κριτές που όλοι μαζί συντέλεσαν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων την δύσκολη χρονιά που πέρασε .
logo-1752577629
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠ (Σαρρής Νώντας –Γεν.Γραμ., Τσιρακίδης Αλ., Τούντας Κ. ) με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ.Θανάση Τερζή που απεύθυνε θερμό χαιρετισμό εξαίροντας ιδιαιτέρως τις προσπάθειες όλων των αθλητών. Ο κος Τερζής, συνεχάρη ιδιαίτερα τον πρωτοεμφανιζόμενο Σύλλογό μας, για τα πολύ καλά αποτελέσματα που κατάφερε να κερδίσει καθώς επίσης και την καλή Σειρά στη Γενική Βαθμολογία των Συλλόγων.
Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας των Σωματείων και των επισήμων από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Κλεάνθη Μπάργκα. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ένα από τα φλουριά το κέρδισε ο Σύλλογός μας, πράγμα που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, περηφάνια και δύναμη να αγωνιστούμε για ακόμη καλύτερες διακρίσεις.
Τέλος, σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, έγινε η ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, ανάμεσα σε φίλους και συναθλητές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24/01/2016 στο εστιατόριο «Αμάλθεια» με μεγάλη συμμετοχή. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους συνοδούς τους για την αμείωτη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να τους ευχηθούμε καλές επιτυχίες, υγεία και δύναμη. Η οικογένεια του Συλλόγου μας μεγαλώνει με συμμετοχές στα mini μικρά, κορασίδων-παίδων και εφήβων-αντρών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που ήταν συνοδοιπόροι το 2015 και βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μας (Author Bicycles, Tufo Bicycle Tyres, Baiser café bar, Κρεαταγορά – φάρμα Πυργελής, Αυγοδιατροφική α.ε., Diamond Promotion, Αρτόπολης, Candy Snack Μπεμπεκίδης, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Directech, Frena Tatsios, Jasthost.gr, Sarikosbikes και ΚΤΙΜΑ VOURVOUKELI).