Η ΝΔ είναι έτοιμη όποιες εξελίξεις και αν επιλέξει ο Πρωθυπουργός, τόνισε η πολιτευτής της ΝΔ γ. Ανδρέου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Α. Παυλικιάνου.
Συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη ο οποίος όρισε το συνέδριο του κόμματος προκειμένου να έρθει η ΝΔ ποιό κοντά στην κοινωνία που επιτέλους περιμένει από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να της πει την αλήθεια και κυρίως το πώς θα βγει η Χώρα από το αδιέξοδο.
Καυτηριάζοντας την συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που αντιδρούν, ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας δεν σέβεται την κοινωνία.
«Δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από ένα γραφείο τύπου. Είναι καιρός να πούνε την αλήθεια στον λαό».
Μιλώντας για την αποδοχή των πολιτών στην παρουσία της ΝΔ μετά τις εσωκομματικές διεργασίες ανέφερε ότι ο λαός ωρίμασε πλέον μετά την κρίση και περιμένει έργο από τον νέο πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΔ, τονίζοντας ότι πρέπει να αξιοποιηθούν αξιόλογα στελέχη που μέχρι τώρα ήταν αναξιοποίητα.
Σχολιάζοντας την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο σημείωσε ότι όλοι θα πρέπει να σέβονται τους κανόνες της κοινής πορείας στους διεθνής οργανισμούς αλλά και η κυβέρνηση δεν πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις αλλά να συμμετέχει και να προβλέπει οτιδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα της Χώρας.
Τέλος, σημείωσε ότι μετά το συνέδριο η ΝΔ θα είναι η πολιτική δύναμη εγγύησης ότι η Χώρα θα πορευθεί πολύ ποιο γρήγορα από την έξοδο των προβλημάτων.