Νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις χειριστές του μοιραίου ελικοπτέρου
Δυστυχώς για την Χώρα μας θρηνεί άλλα τρία παληκάρια.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Να πούμε ότι ένα δίκιο το έχει ο Χατζηγγενέ που ζητάει να έχει ένα ΙΧ πυροσβεστικό στα ορεινά της Ξάνθης. Όμως δυστυχώς για τον τόπο, αυτή είναι η κατάσταση και όσο οι κυβερνήσεις σκύβουν και προσκυνούν τους ευρωπαίους που θέλουν απλώς τα λεφτά τους και αδιαφορούν αν οι Έλληνες πολίτες καίγονται, αν πνιγονται αν πεθάνουν περιμένοντας την ελπίδα.
Κάποιος πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο και αυτήν την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση. Διαφορετικά οι πολίτες θα πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.
Ας το σημειώσουν οι «σκιτζήδες» που παριστάνουν τους κυβερνόντες.

Διανομή πορτοκαλιών στα σχολεία του Δήμου Αβδήρων
Μήπως είναι καιρός όλοι οι πολίτες να καταναλώνουμε αποκλειστικά τις Ελληνικές παραγωγές και όταν δεν φτάνουν να φέρνουμε απέξω;
Αλήθεια είναι σε θέση αυτοί που κανονίζουν τις τύχες μας να δούνε και αυτήν την παράμετρο και αντί να κλείνουν την μία μετά την άλλη τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες, να τις δώσουν την ευκαιρία να παράγουν περισσότερα προϊόντα μπας και έρθουμε στα ίσα;
Μη μου πούνε κάποιοι ότι είναι κοινή πολιτική με την Ευρώπη γιατί θα τους θυμίσω ότι η βασική προτεραιότητα της ενιαίας συμφωνίας είναι πρώτα η άνθρωποι.
Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι ουρακοτάγκοι, τότε δεν μας χρειάζεται καμιά Ευρώπη.

Ξάνθη: Τόπος συνάντησης των νέων και της μουσικής. Τόπος δημιουργικής έκφρασης.
Επιτέλους να έρθει ο καιρός και η Ξάνθη μας να ξαναπλημυρίσει σε χιλιάδες μουσικά κύματα.
Αρκεί βέβαια κάποιοι να μην βγουνε και πούνε ότι ήταν δικό τους έργο και γεμίσουν πολιτικές περγαμηνές.

Εκπαίδευση αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων
Θα πρέπει επιτέλους οι αγρότες να καταλάβουν πώς με την αλόγιστη και χωρίς γνώση χρήση των γεωργικών φαρμάκων ότι δεν κάνουν ζημιά μόνο στο περιβάλλον και πιθανών στην υγεία τους, αλλά κάνουν ζημιά στην τσέπη τους αφού τα φυτοφάρμακα είναι ακριβά και μειώνει την ανταγωνιστικότητα τους.
Η ΔΗΜΗΤΡΑ τους προσφέρει την ευκαιρία να «ρεφάρουν» μαθαίνοντας πώς να τα χρησιμοποιούν ορθά.

Ο Α. Πασχάλης υπεύθυνος Οργανωτικού ΝΔ στην ΑΜΘ
Κάποιοι που περίμεναν κομματικά οφίτσια από τον Κ. Μητσοτάκη επικοινώνησαν μαζί μας για να τους πούμε ποια ήταν η πηγή μας, γιατί επιβεβαιώνεται αυτό που γράψαμε για τον Α. Πασχάλη.
Όμως στο πολιτικό παιγνίδι δεν αρκεί κάποιος να βγαίνει με ντουντούκες φωνάζοντας ότι στηρίζει τον αρχηγό του κόμματός του για να τον προσέξει και να τον προωθήσει. Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν χωρίς να το διατυμπανίζουν και ένας από αυτούς ήταν ο Α. Πασχάλης και να τον συγχαρούμε από την στήλη μας.

Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις καταστημάτων στην Ξάνθη
Ρε τον αφιλότιμο. Έκλεψε όχι μια αλλά πέντε. Μα καλά δεν τόξερε ότι μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη και το λουρί της μάνας του; ή κάπως έτσι.

Συνταγογράφηση Γενικών Γιατρών

Εδώ δεν έχουμε γιατρούς να γίνουμε καλά η κυβέρνηση τον χαβά της. Επιτρέπει λέει να συνταγογραφούν οι Γενικοί Γιατροί. Μα δε΄ν γίνεται μια φορά να ασχοληθούν με τα σοβαρά αυτοί οι άνθρωποι;

Σε τέσσερις ορίζεται ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Επικρατείας

Είχα την ατυχία να πέσω επάνω στην συζήτηση που έστησε η παρουσιάστρια, δεν θυμάμαι το όνομά της σε ένα «μεσημεριανάδικο» όπου μεταξύ των φιλοξενουμένων της είχε και δύο νεαρούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αμφιβάλλω αν κόλλησαν κάποιο ένσημο.
Όλος ο κόσμος και ήταν πάνω από τριάντα άτομα μαζί με αυτούς που παρακολουθούσαν από το στούντιο την συζήτηση με θέμα το «μαύρο» που ετοιμάζεται να ρήξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς και να αφήσει στο δρόμο χωρίς δαυλιά χιλιάδες δημοσιογράφους η κυβέρνηση της ακυβερνησίας.
Τελικά όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι το ίδιο. Τι και αν 30 άνθρωποι τους έλεγαν ότι έχετε άδικο και δεν χτυπάτε έτσι αυτούς τους καναλάρχες που πήραν τα θαλασσοδάνεια ρίχνοντας μαύρο στις τηλεοράσεις, αλλά απλούστατα εφαρμόζετε τον νόμο και όποιος παρανόμησε να πληρώσει.
Αυτό δεν το κατάλαβαν τα καλόπαιδα που εκπροσωπούσαν τον λαό εκείνη την ώρα. Αυτοί απλά θα εξυγιάνουν το τηλεοπτικό τοπίο ρίχνοντας «μαύρο» στις ιδιωτικές τηλεοράσεις και στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες δημοσιογράφους. Αυτό για τους παριστάνοντας τους κυβερνήτες δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό πεδίο. Τι στην ευχή δεν καταλαβαίνω;