Σύσσωμη η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παραβρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA και παρακολούθησαν τον 38ο τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο της Ξάνθης έχει μέλλον και πως το φίλαθλο πνεύμα στον Νομό μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και αναγνωρίζει τις αξίες του αθλητισμού και του fair play.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ κο Χρήστο Πανόπουλο, την Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ αλλά και το προσωπικό για την παραχώρηση του γηπέδου και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του τελικού.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Ανέστη Αντωνιάδη και το Κατάστημα Forthnet Ξάνθης για την παραχώρηση του καταστήματος και την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου προπονητών και ποδοσφαιριστών αλλά και την συνολική υποστήριξη του για την διεξαγωγή του τελικού.

Ακόμη ευχαριστούμε την Πολιτιστική Στέγη Ερασμίου «Γεώργιος Βιζυηνός», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσού καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θαλασσιάς για την διαφορετική νότα που έδωσαν με τα χορευτικά τους συγκροτήματα πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και στο ημίχρονο.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών για ακόμη μια φορά έδωσε το παρόν του σε μια ακόμη εκδήλωση της ΕΠΣ Ξάνθης αποδεικνύοντας πως βρίσκεται κοντά την κοινωνία της Ξάνθης όποτε του ζητηθεί.

Ευχαριστούμε την μπάντα του Δ’ΣΣ για την παρουσία της στην έναρξη του τελικού προσθέτοντας σεβασμό και επισημότητα στον 38ο τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.
Τέλος, τα Μέσα Ενημέρωσης της Ξάνθης είχαν σημαντικό ρόλο με την προβολή του τελικού και την αθρόα προσέλευση φίλων του ποδοσφαίρου και τους ευχαριστούμε.