Το Qualitynet Foundation (QNF) προσκαλεί όλους τους Οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ καταθέτοντας τις απόψεις τους στην ιστοσελίδα της ανοικτής διαβούλευσης http://consultation.sustainablegreece2020.com

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Qualitynet Foundation (QNF) με το German Council for Sustainbale Development (RNE) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020» με σκοπό να αποτελέσει ένα πρακτικό εργαλείο διαφάνειας και αυτοδέσμευσης στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας για όλους τους Οργανισμούς/ Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους ή το νομικό τους καθεστώς.

“Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ δίνει στους Οργανσιμούς κατευθύνσεις σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης των αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Υπεύθυνότητας και την ευκαιρία να συνδεθούν με μια Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Βιωσιμότητας προωθώντας την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών Επιχειρήσεων.” μας υπογραμμίζει η κα Χρυσούλα Εξάρχου, αντιπρόεδρος του Qualitynet Foundation.

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στις Βρυξέλλες με θέμα “Νon Financial Disclosure and The Sustainability Code”. Η συγκεκριμένη ημερίδα, συνδιοργανώνεται από το German Council for Sustainable Development (RNE) και το Qualitynet Foundation και έχει στόχο να συμβάλει στον προβληματισμό για την ανάπτυξη ενός Ευρωπαϊκού Κώδικα Βιωσιμότητας καθώς και την παρουσίαση ως Best practice της ανάπτυξης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα Βάσια Λογοθέτη, Projective Executive, Sustainability Unit, QualityNet Foundation και τηλ. 210 6898594 (εσωτερικό 226).