Με απλά λόγια οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αναδεικνύουν με ανακοίνωση τους την κενότητα λόγου και έργου των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αφού προσπαθούν να στρέψουν την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης σε μία προσπάθεια να επιβιώσουν και να παραμείνεουν στην εξουσία όσο γίνεται περισσότερο, λησμονώντας ότι σαν κυβέρνηση, έχουν ευθύνη και υποχρέωση να κρατήσουν την κοινωνία ενωμένη στα δεινά που ήρθαν και μένουν στην Χώρα μας για πάνω από έξη χρόνια.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού Ξάνθης Δ. Γαλανόπουλος, εύγλωττα λέει πώς με τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν επιτυγχάνουν οι όποιες προσπάθειες ανάκαμψης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
« Τα τελευταία 24ωρα δεχόμαστε απίστευτη ¨λάσπη¨ από τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης. Μια για τις καταλήψεις, μια για το πανό, μια για το γερανοφόρο, ΕΛΕΟΣ Προσπαθείτε , ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ, να εκκινήσετε τον κοινωνικό αυτοματισμό . Διαίρει και βασίλευε!!! Σωστό, αλλά σε άλλες εποχές. Και όλα αυτά γιατί …. «δεν είμαστε δικά σας παιδιά». ΟΥΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Χτυπάτε κατά το δοκούν …..κ. Βεζίρη ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης . Χτυπάτε για το γερανοφόρο του Δήμου Ξάνθης , που ήταν στα χέρια υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης, και ρωτάτε αν το γνώριζε ο Δήμαρχος Ξάνθης . Αλλά από την άλλη «ποιούμαι την νήσσαν» όταν δικό μας παιδί ,ελεύθερος επαγγελματίας κυκλοφορεί καμαρωτός οδηγώντας υπηρεσιακό αυτοκίνητο περιφερειακού Δήμου με μεγάφωνα , περιφερόμενος στα μπλόκα των αγροτών, προσποιούμενος τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ .Όλα αυτά ώστε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο της Ξάνθης από την ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δείχνοντάς μας με το δάχτυλο……. τι ντροπή;! Εμείς ήμασταν αυτοί που κρατήσαμε σκληρή στάση απέναντι σε κάθε αδικία εναντίον μας σε όποια κυβέρνηση (καταλήψεις και απεργία 2 εβδομάδων για τα ΒΑΕ, απεργίες και μηχανοκίνητες πορείες κατά της διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας, προπηλακισμός των επισήμων στην διάρκεια της παρελάσεως την 28ης Οκτ. στην Ξάνθη, κάψιμο των φύλλων αξιολόγησης στην κεντρική πλατεία Ξάνθης). Γιατί τότε δε ζητούσατε την παρέμβαση της δικαιοσύνης Πόσο χαμηλά, αλήθεια, μπορείτε ακόμη να φτάσετε ; Χρησιμοποιώντας τις δικές σας λέξεις, σας ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ότι , αφού σφετεριστήκατε την ψήφο του Ελληνικού λαού τώρα αυτενεργείτε σχεδιάζοντας τον όλεθρο της πατρίδας μας, και δωρίζετε τη δημόσια περιουσία στα νέα σας αφεντικά. Αυτά προς το παρόν…. Αν θέλετε συνέχεια ξέρετε ποιοι είμαστε , εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από κόμματα και «φήμες» .
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ …..ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ