Ευτυχώς ήταν ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που άνοιξαν ακόμη και κατά την διάρκεια της κινητοποίησης στην πόλη.
Είναι άδικο και αθέμιτο την ώρα που οι επαγγελματίες Ξανθιώτες παλεύουν για να έχουν ένα αύριο όλοι οι επαγγελματίες, κάποιοι να ανοίγουν.
Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από αναγνώστες μας οι οποίοι μας είπαν συγκεκριμένα μαγαζιά καφέ που άνοιξαν και επαναλαμβάνουμε ήταν πολύ λίγα.
Τα θεσμικά όργανα των Σωματείων τους το γνωρίζουν και μάλλον θα πρέπει να τους γίνει σύσταση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των καφέ μπάρ Ιντζές Ανδρέας επισκέφτηκε συγκεκριμένο μαγαζί και μάλιστα άνοιξε τώρα πρόφατα και έκανε τις σχετικές παρατηρήσεις.
Δεν γνωρίζουμε αν τα καταστατικά των επαγγελματικών Σωματείων προβλέπουν ποινές αλλά επειδή πολλοί Ξανθιώτες επαγγελματίες περνάνε δύσκολα, σίγουρα θα το σκεφτούν αν από αύριο θα ξαναστηρίξουν αυτούς τους επαγγελματίες που δεν σέβονται των αγώνα ολόκληρης της κοινωνίας για να σταθεί κάποια στιγμή στα πόδια της.
Στο κάτω κάτω της γραφής, από την μία έχουμε τα υποκαταστήματα των πολυεθνικών που καυτηριάζονται από τον πρόεδρο του ΕΒΕ γιατί παίρνουν τον τοπικό πλούτο και τον πάνε στις χώρες τους και δεν σέβονται την τοπική αγορά και από την άλλη κάποιοι Ξανθιώτες επαγγελματίες όπως και βενζινάδες να κάνουν το ίδιο.