Στάθης Αβραμίδης: Γνωρίζεις ανθρώπους που με τις πράξεις τους, κλέβουν είτε το χρόνο σου είτε την καρδιά και το μυαλό σου!

Η Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη, Πρέσβειρα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής – Ιταλίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (ΕΟΥΔΑ) απένειμε τον τίτλο της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως Αθλητικής Ναυαγοσωστικής – Ιταλίας στην διεθνούς κύρους Ελληνίδα και Γ.Γ των Διεθνών Βραβείων G.Sciacca, Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Μετά την απονομή του τίτλου του Πρεσβευτή Ελλάδας τον Αύγουστο στον ταλαντούχο ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, Πρέσβειρα ΑθΝα Ιταλίας ορίσθηκε σε τιμητική απονομή η διεθνής Ελληνίδα, Δρ. Β. Μπαφατάκη πού τόνισε συγκινημένη ότι “εργάζεται στα πλαίσια της πολιτιστικής διπλωματίας, εξάγοντας και τιμώντας οτιδήποτε Ελληνικό είναι καλό για το κοινωνικό σύνολο όπως κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με την μείωση των ατυχημάτων στο νερό”.
ΕΙΚΟΝΑ 1
Ο Διευθυντής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, Δρ. Στάθης Αβραμίδης (ΓΓΔΥ- Υπ. Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΟΥΔΑ), είπε: “Η ζωή είναι ένα μεγάλο σχολείο. Γνωρίζεις ανθρώπους που με τις πράξεις τους, κλέβουν είτε το χρόνο σου είτε την καρδιά και το μυαλό σου! Η Δρ. Μπαφατάκη ανήκει στους δεύτερους. Είναι τεράστια τιμή η σύνδεση των δραστηριοτήτων της αθλητικής ναυαγοσωστικής με το όνομά της. Ο κόσμος γνωρίζει το πλούσιο έργο της. Οι φίλοι γνωρίζουν και την ανθρωπιά της.”
Ο Βαγγέλης Ρακαντάς (Πρόεδρος ΕΟΥΔΑ), και ο Κώστας Αναγνώστου (Αντιπρόεδρος ΕΟΥΔΑ), συνεχάρησαν την τιμηθείσα προσθέτοντας “Ευχαριστούμε τη Δρ. Μπαφατάκη που αποδέχθηκε τον τίτλο της Πρέσβειρας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει επικοινωνιακά το έργο μας που στοχεύει στην προστασία της ζωής από ατυχήματα στο νερό”.