Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η Χώρα μας είναι σε πόλεμο με εκατοντάδες θύματα σε καθημερινή βάση το λιγότερο είναι…ηλίθιος.
Μετά από επτά χρόνια ιδιότυπης οικονομικής ομηρίας της Χώρας μας με ανίκανους κυβερνήτες, έφτασε να δούμε πραγματικά θύματα στην Χώρα.
Το γεγονός ότι είμαστε ηλίθιοι όλοι μας μας το επιβεβαίωσε ευθέως ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ο οποίος ενώ έχει καταλάβει την Χώρα και την ελέγχει από την μια άκρη στην άλλη, απορεί που οι κυβερνόντες δεν το κατάλαβαν ακόμη και δεν κάνουν τίποτε για αυτό.
Είμαστε μία Χώρα ηλιθίων;
Ενώ καθημερινά χάνονται ζωές, ψυχές περιουσίες και όνειρα, εμείς, ως πολίτες, εξακολουθούμε να περιμένουμε τον σωτήρα και η ηλιθιότητα μας κρατά για 30 και βάλε χρόνια από την περίοδο του Α. Παπανδρέου του συγχωρεμένου.
Αν ολοκληρωθεί και η αποπομπή μας από την συνθήκη του Σέγκεν τότε θα φανεί ξεκάθαρα ότι είμαστε σε πόλεμο και έτσι ίσως πραγματοποιηθεί και το όνειρο του κ. Τσίπρα ο οποίος ήθελε να κάνει την Χώρα Κούβα…Αν μας λέει κάτι αυτό.
Βέβαια υπάρχει μία μικρή διαφορά, η Κούβα μπαίνει σιγά σιγά στην ελεύθερη αγορά και την πραγματική οικονομία.
Με αυτή τη λογική θα είμαστε το μοναδικό κράτος που θα έχουμε σαν πρότυπο-την Κούβα- που δεν θα υπάρχει ως πρότυπο.
Μπορεί κανένας να φανταστεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλων;
Κλείνουν τα σύνορα, στα τελωνεία θα γίνεται ο χαμός από τα εμπορεύματα που πρέπει να βγουν ή να μπουν, η διακίνηση ανθρώπων θα γίνεται με το διαβατήριο στην γραμμή με τους μετανάστες και τσεκάρισμα που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα.
Οι μετανάστες εγκλωβισμένοι στην Χώρα μας που ήδη είναι αδύναμη οικονομικά για να τους ταΐσει και μοιραία θα στραφούν στο έγκλημα.
Οι Έλληνες θα αμυνθούν γιατί η αστυνομία δεν θα προλαβαίνει και ίσως σε λίγο να πληρώνεται και αυτή με υποσχετικές – κουπόνια- όπως όλοι και τα όπλα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Τότε ίσως, αν αρχίσει το αίμα να ρέει στους δρόμους της Ελλάδας, κάποιοι αντιληφθούν τι έκαναν οι πολιτικοί που ψηφίζονταν από εμάς τους ηλιθίους για 30 χρόνια και βάλε. Μακάρι να είναι απλά ένα κακό όνειρο που όταν όλοι μας ξυπνήσουμε να το διαπιστώσουμε. Διαφορετικά, όπως λέει ο μητροπολίτης Ξάνθης: «Ο Θεός να βάλλει το χέρι του».
Είμαστε σε πόλεμο…ηλίθιε.