Μιλώντας για το θέμα του κάμπινγκ του Μυρωδάτου όπου επρόκειτο αυτός και Βούλγαροι επενδυτές να δώσουν πνοή σε μία χειμαζόμενη από τον Τουρισμό περιοχή, ανέφερε ότι όποια προσπάθεια προσέκλυσης επενδυτών στην περιοχή μας και γενικότερα στην χώρα, είναι βέβαιο ότι θα ναυαγήσει πριν ξεκινήσει και ο λόγος είναι απλός. Οι κυβερνόντες δεν θέλουν να απλοποιήσουν τις διαδικασίες, δεν θέλουν λιγότερη φορολογία δεν θέλουν και δεν μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο.
Μιλώντας με την ιδιότητα του πολιτευτή ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβιώσει το ασφαλιστικό με έναν εργαζόμενο κακοπληρωμένο να συντηρεί έναν συνταξιούχο και κριτικάροντας την κυβέρνηση ανάφερε ότι για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε η εύκολη λύση δηλαδή οι περικοπές των συντάξεων. Δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα με γνώμονα το πολιτικό κόστος σημείωσε.
Μιλώντας για τους μηχανικούς που είναι στους δρόμους μαζί με τους αγρότες και τους άλλους επιστήμονες του ιδιωτικού τομέα ανέφερε ότι οι αποφάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικού έχουν καταστήσει τους μηχανικούς ανενεργούς.
Παρά το «ρίξιμο» του από το Ποτάμι, ανέφερε ότι παραμένει Ποτάμι παρ όλο που έχει ατονήσει θεωρώντας ότι τα κεντρικά δεν έλαβαν υπ όψη την τοπική κατάσταση και προχώρησαν στην «απαξίωση» του τονίζοντας πώς αν δεν ενισχυθεί το κέντρο, τότε βλέπει διάλυση όλων των μικρών κομμάτων.
Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενόψει άμεσων πολιτικών εξελίξεων την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ.
Τέλος ανέφερε ότι η συμφωνία κυρίων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν βοηθά την κοινωνία.