Δεν γνωρίζουμε αν ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών έχει πολλές δουλειές όμως αντί να κλειδώνει ασανσέρ γιατί το προβλέπει ο νόμος και αναγκάζονται ανήμποροι άνθρωποι να παραμένουν κλειδωμένοι στα διαμερίσματα τους, καλά θα κάνει να βάλει καμιά λάμπα στους σηματοδότες μπροστά στο νοσοκομείο και να βάλλει κανένα stop στον δρόμο πριν γίνει κανένα ατύχημα και χαθεί καμία ζωή.
Σύμφωνα με τον συμπολίτη μας ο οποίος μένει στην περιοχή τα φανάρια μπροστά στο νοσοκομείο δεν λειτουργούν σωστά και αντί στα δύο φανάρια όταν ανάβει το πράσινο να ανάβουν και τα δύο ανάβει το ένα με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι οδηγοί νομίζοντας πώς το χαλασμένο δείχνει κόκκινο ή το ανάποδο. Ας ρίξει μια ματιά ο κ. Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Επίσης οι κάτοικοι της Καλλιθέας παρακαλούν μέσω της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ», τον κύριο Αντιδήμαρχο, να βάλει ένα stop στον δεύτερο δρόμο δεξιά από το νοσοκομείο που είναι διπλής κατεύθυνσης και οι οδηγοί νομίζοντας ότι έχουν προτεραιότητα, βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.
Εκτός αν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Ξάνθης περιμένουν να γίνει το κακό.
Εμείς μια φορά, αμαρτία δεν έχουν και μην μας πούνε μετά ότι δεν μεταφέραμε το παράπονο των κατοίκων της περιοχής.
Την αμαρτία ας την πάρουν οι διοικούντες του δήμου, αν μείνουν άπραγοι.