Κτήνη λήστεψαν ηλικιωμένη στην Γεννησέα
Για μία ακόμη φορά ανθρωπόμορφα τέρατα μπήκαν στο σπίτι της υπερήλικης στην Γεννησέα και την λήστεψαν. Αλήθεια πόσο κτήνος πρέπει να είναι κάποιος για να κακοποιήσει και να ληστέψει έναν ανήμπορο άνθρωπο.
***
Φιλοξενήσαμε την Λία Ελευθεριάδου από την Αλεξανδρούπολη η οποία οργανώνει στην περιοχή μας γάμους για ξένους. Να συγχαρούμε νέους ανθρώπους οι οποίοι μέσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς τολμούν και κάνουν επιχειρηματικά ανοίγματα. Να ευχηθούμε ολόψυχα στην Λία να πετύχει στους επιχειρηματικούς της στόχους.
***
Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι μας έφερε σε επαφή μαζί της ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μ. Αμοιρίδης ο οποίος της στάθηκε στα πρώτα βήματα. Νέοι άνθρωποι που ανοίγουν νέες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην περιοχή μας πρέπει να στηρίζονται.
***
Μπορεί ο κόσμος να βαδίζει μπροστά και παλιές μαφιόζικες πρακτικές να λείπουν από την καθημερινότητα όμως όπως δείχνουν τα πράγματα κάποιοι Καβαλιώτες ακόμη και σήμερα λύνουν τις όποιες διαφορές τους με τα μαχαίρια.
***
Μαζέψτε τους.
***
Τελικά πόσο αγαθά είναι αυτά τα σεμινάρια για τους αγρότες του Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας Γεωργίας που με τόσο πάθος σπρώχνουν κύκλοι της Άγκυρας στην Θράκη και φωτογραφίζονται μάλιστα με την σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης;
***
Εκεί στην Αθήνα ακούει κανείς; Ή μήπως το μόνο μέλημα των κυβερνώντων είναι να γαντζωθούν ακόμα ποιο γερά στην καρέκλα και ας καεί και το παλιάμπελο;
***
Τώρα όσο για τους εκπαιδευτικούς που θα πάνε να διαδηλώσουν για να ξηλωθεί ο φράχτης στον Έβρο δεν χρειάζεται εμείς να πούμε τίποτε αφού τα λέει η κοινωνία κάθε μέρα.
***
Καιρός όμως η κοινωνία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα παιδιά μας πώς να αφήνουν τα σύνορα για να μπούνε μέσα οι σκύλοι να αλέσουν και αλεστικά να μη δώσουν.
***
Λησμονούν προφανώς οι εκπαιδευτικοί που το μεροκάματο τους ακόμα είναι σίγουρο πώς αν αλωθούν τα σύνορα και καταρρεύσει η χώρο το σίγουρο μεροκάματο θα χαθεί και οι ίδιοι θα είναι μετανάστες μέσα στην ίδια τους την Χώρα.
****
Πολύ καλές οι προθέσεις του Περιφέρειάρχη Γ. Παυλίδη στο να φτάσει επιτέλους το φυσικό αέριο στα σπίτια μας.
***
Όμως επειδή αυτό θα αργήσει να γίνει θα παρουσιάσω μήνυμα αναγνώστη του xanthitimes.gr χωρίς να κοινοποιηθούν τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους.
***
Αυτό το κάνουμε για να δούνε κάποιοι πόσο παλιό είναι το θέμα και από πόσα…κύματα περνά μία απόφαση στην πράξη και ποια συμφέροντα θίγονται και μπλοκάρουν τέτοιες παρεμβάσεις.
***
Παραθέτω την πληροφορία που μου έστειλε ο φίλος αναγνώστης
***
ΦΙΛΟΣ: άκουσα στο ραδιόφωνο το θέμα για το φυσικό αέριο που έβγαλες… σου έχω νέα, επειδή ο τεχνικός προϊστάμενος της ΔΕΠΑ (τότε που φτιαχνόταν το πέρασμα του αγωγού έξω από την Ξάνθη) ήταν γνωστός μου (μέναμε στην ίδια οικοδομή) και τα λέγαμε…

Ε, λοιπόν, από τότε μου είχε πει ότι είχε επισκεφθεί τον τότε Δήμαρχο, ….., και του είχε καταθέσει πρόταση για είσοδο του αερίου στην πόλη της Ξάνθης… δυστυχώς για εμάς, ο τότε Δήμαρχος αρνήθηκε… Γιατί άραγε; Δεν έβλεπε ωφέλεια για την πόλη; Ή προώθησε τα συμφέροντα των πετρελαιάδων του νομού;