Υλικά:

Για τη σάλτσα πιπεριάς:
800 γρ. πιπεριές Φλωρίνης

200 ml ζεστό νερό
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
40 ml ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα αμπελοφάσουλα
1 κιλό αμπελοφάσουλα
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το ψάρι:
6 φέτες σφυρίδας ή συναγρίδας ή άλλου ψαριού της αρεσκείας μας, φρέσκες ή κατεψυγμένες (βάρους περίπου 200 – 250 γρ. η καθεμία)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση σάλτσας πιπεριάς:
Προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα του φούρνου και την τοποθετούμε σε ψηλή σκάλα. Τις ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά, γυρίζοντάς τες τακτικά, μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους ομοιόμορφα. Τις βγάζουμε, τις βάζουμε γρήγορα σε ένα μεγάλο μπολ και το σκεπάζουμε αμέσως, σφικτά, με διάφανη μεμβράνη. Τις αφήνουμε για 15 λεπτά (οι υδρατμοί αποκολλούν τη φλούδα από τη σάρκα και το ξεφλούδισμα γίνεται πανεύκολα).