Υλικά
1 πακέτο βίδες τρικολόρε

250γρ. τόνο σε άλμη

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 κουτάλια σούπας πράσινες ελιές σε ροδέλες
2 κουτάλια της σούπας μαύρες ελιές σε ροδέλες
100 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
2 πιπεριές Φλωρίνης
50ml σησαμέλαιο
2 βραστά αυγά
αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό

Εκτέλεση
Σε πολύ και αλατισμένο νερό βράζουμε τις βίδες τρικολόρε, στραγγίζουμε, τις παγώνουμε με νερό για να μην κόψει το χρώμα και τις ξαναστραγγίζουμε…