Ένας ένας τα στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη που έχουν θεσμικούς ρόλους, δηλώνουν πίστη στον νέο αρχηγό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζαγναφέρης εκτός από τις ευχές του εκφράζει την επιθυμία η ΝΔ να μετεξελιχτεί σε ένα κόμμα ποιο εξωστρεφή στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα – σε ποιους άραγε; – Όταν λέει ότι ο πολιτικός βίος του Β. Μειμαράκη είναι παράδειγμα στους νεοσσούς πολιτικούς. Ποιους εννοεί άραγε;
Αν εννοεί αυτό που όλοι καταλαβαίνουν για τους νεόκοπους φίλους του Μητσοτάκη που ξεπηδούν τώρα σαν τα μανιτάρια για να δηλώσουν ότι και αυτοί ήταν στον αγώνα για την ανάδειξη του και έχουμε αρκετούς στην Ξάνθη, δεν το γνωρίζουμε. Αν ο Κ. Ζαγναφέρης που δεν μασά τα λόγια του, έχει να πει κάτι, να το πει. Διαφορετικά να μην αφήνει να αιωρούνται πράγματα στον αέρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πολλοί στην Ξάνθη δηλώνουν υπέρΜητσοτακικοί, προφανώς για να κερδίσουν κάποιο κομματικό οφίτσιο. Φαρισαίοι.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.:
Ο κόσμος της Ν.Δ. αποφάσισε και επέλεξε για αρχηγό τον Κ. Μητσοτάκη. Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με επικεφαλής τον νέο αρχηγό σε επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας με την κοινωνία, σε σχεδιασμό και υλοποίηση αποφάσεων με μοναδικό γνώμονα την σωτηρία της χώρας από την λαίλαπα των αριστερών κυβερνώντων καιροσκόπων.
Εύχομαι στον νέο αρχηγό καλή επιτυχία από καρδιάς και να αντλεί δύναμη από τον κόσμο της παράταξης για την υλοποίηση των ονείρων μας. Η Ν.Δ. να εξελιχθεί από κόμμα «παρεών» σε κόμμα αξιών και αρχών.
Τέλος, επειδή την κάθε νίκη την σηματοδοτεί και το μέγεθος του αντιπάλου, θερμά συγχαρητήρια και στον Β. Μειμαράκη, τον οποίο όλοι οι νεοδημοκράτες τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην παράταξη. Ο κομματικός του βίος αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεοσσούς πολιτικούς.
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης
Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης