Διαβάσαμε όλοι την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων έχουν λυθεί καθ ότι η κυβέρνηση τους γέμισε…τάλιρα.
Από την άλλη, οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης είναι έτοιμοι να πάρουν των οματών τους και όπου φύγει φύγει εγκαταλείποντας το βιος τους, γιατί όπως λένε οι ίδιοι, η χρονιά που θα ξεκινήσει δεν θα έχουν χρήματα να μπούνε στα χωράφια τους και οι κτηνοτρόφοι να ξεχειμωνιάσουν τα ζωντανά τους.
Βέβαια, να πούμε ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που έβγαλαν το δελτίο τύπου σαν γνήσια φερέφωνα μιας κυβέρνησης που τα μέλη της δεν έχουν δουλέψει ποτέ και ετοιμάζονται να εξαφανίσουν από την Ελλάδα τους μικρομεσαίους για να έρθουν μετά οι ίδιοι οι Υπουργοί με τα «ξεχασμένα» εκατομμύρια τους να αγοράσουν ότι περισσέψει από τους μεγαλοκαρχαρίες και να μετατρέψουν τους μη έχοντες πολίτες, δηλαδή το 80% περίπου του πληθυσμού σε εργάτες με το παρών ασφαλιστικό που θα ψηφιστεί οσονούπω και δεν ματώνει ρουθούνι, δεν έχουν δουλέψει ποτέ, δεν γνωρίζουν τι θα πει χωράφι, ζωντανό παρ όλο που ζουν σε επαρχιακή πόλη.
Για αυτό λοιπόν καλό είναι πριν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θριαμβολογήσουν ότι έλυσαν τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων πληρώνοντας τους με λεφτά της Ε.Ε. όχι στην ώρα τους ας πάνε πρώτα να δούνε πώς βγαίνει το μεροκάματο στο χωράφι και το στάβλο και μετά ας μιλήσουν.