Δεν ξέρω αν κάποιος που είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη δεν συμμετέχει εκ πεποιθήσεως σε εκδηλώσεις της ορθοδοξίας ή απλά είναι μόδα, αλλά δεν είδαμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζωή νάχουν, τρεις τους έχουμε, στον εορτασμό των Θεοφανίων και αυτό σχολιάστηκε από τους Ξανθιώτες ποικιλοτρόπως. Εκτός αν δεν τους είδαμε εμείς οπότε… Πάντως στον Κόσυνθο και στο Πόρτο Λάγος δεν ήταν γιατί εκεί είμαστε. Μήπως πήγαν στον αγιασμό των υδάτων στα Άβδηρα…Εκεί είναι ποιο γλυκό το κλίμα.
***
‘Άντε τον Ζειμπέκ τον καταλαβαίνω μετά και την απαγόρευση εισόδου του Αι Βασίλη στον Δήμο Μύκης που του έριξε πόρτα ο Δήμαρχος ίσως και αυτός να μην ήθελε να παραστεί γιατί δεν το επιτρέπει η συνείδησή του
***
Αλλά πάλι εκπρόσωπος όλων των Ξανθιωτών δεν είναι;
***
Τέλος πάντων αυτός δικαιολογείται κάπως. Οι άλλοι οι δύο όμως;
***
Εκείνο όμως που μας έκανε εντύπωση ήταν η ψυχρότητα μεταξύ του Δημάρχου και του Τσέπελη. Απόμακρος στεναχωρημένος συμπορευόταν με τον υπουργό της συγκυβέρνησης κ. Σγουρίδη.
***
Ποιος ξέρει μπορεί να του έλεγε για τα περασμένα μεγαλεία ο Μανώλης.
***
Πάντως δεν είδαμε ούτε χειραψία με τον Δήμαρχο…Βέβαια μπορεί να αγκαλιάστηκαν και αλληλοευχήθηκαν κατά την διάρκεια της δοξολογίας.
***
Του το κρατάει ο Μανώλης του Δημάρχου που δεν τον έκανε αντιδήμαρχο για την επόμενη πενταετία.
***
Τι να κάνουμε Μανώλη μου πολιτική είναι αυτή. Εκεί που είσαι στα ψηλά βρίσκεσαι στα χαμηλά.
***
Πείσμα όμως και αυτός ο Ηλιάδης ότι άφησε μισό ο Μανώλης το τελειώνει.

σήμερα στις εκδηλώσεις
Δεν θέλω να υπονοήσω ή να πω κατι άλλο από αυτό αλλά είδα σήμερα τον Μ. Τσέπελη μάλλον στεναχωρημένο και κρατημένο σε απόσταση.