Δυστυχώς για την Θράκη, μετατρέπετε σε Σικάγο και η πολιτεία ανίκανη να δημιουργήσει εκείνες τις πολιτικές για να αποφευχθούν αυτά τα φαινόμενα, σφυρίζει αδιάφορα στήν κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.
Το έγκλημα στην περιοχή μας “αγριεύει”, βγαίνουν μαχαίρια και βαρύς οπλισμός στις εγκληματικές ενέργειες, αλλά κανένας δεν ενισχύει την αστυνομία και δεν δημιουργεί συνθήκες όπου θα αποτρέψει την κοινωνία να αντιδρά με κακουργηματικό τρόπο.
Αν υπήρχαν δουλειές, σίγουρα η εγκληματικότητα δΕν θα ήταν τόσο έντονη. Άλλωστε, δεν γεννήθηκαν όλοι κακοποιοί.
Δύο κλέφτες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν σε κατάστημα στην Κομοτηνή και με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν 400 ευρώ. Τους αναζητεί η αστυνομία Ροδόπης.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι, τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-1-2016, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα (μίνι μάρκετ), στην Κομοτηνή, όπου με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτριά του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.